Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με την Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας

Με τον πρόεδρο κ. Πολύκαρπο Χαλκίδη και μέλη της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας συναντήθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης σήμερα Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 στα γραφεία του Επιμελητηρίου. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα του τουρισμού της περιοχής ενώ εξέφρασαν την πρόθεσή τους για συνεργασία. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για την προώθηση του τουρισμού της περιοχής .Ο κ. Μπούρης ανάφερε χαρακτηριστικά «Ο τουρισμός είναι πλέον ο κυρίαρχος κλάδος της οικονομίας μας. Η περιοχή μας είναι ένας προνομιακός τόπος και πρέπει να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης του τουρισμού. Σ’ αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε όλοι μαζί οι φορείς να συνεργαστούμε διεκδικώντας την ανάδειξη του τόπου μας μέσα από συντονισμένες κινήσεις». 

Ο κ. Χαλκιδης , πρόεδρος  της   Νέας Ένωσης  Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας αναφέρθηκε όσον αφορά στο πολύ μεγάλο θέμα που έχει να κάνει με την διαχείριση της ζημιάς από την πανδημία την οποία βιώνουμε, καθώς οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού θα είναι πολύ μεγάλες στο επιχειρηματικό κομμάτι. 

Προσπαθούμε μαζί με τον Επιμελητήριο  να δούμε μαζί την επόμενη μέρα, έτσι ώστε να είναι μια καλύτερη μέρα για όλους. Τα ξενοδοχεία πρέπει να δουλέψουν, το προσωπικό μας πρέπει να δουλέψει. Η περιοχή  μας είναι ένας ασφαλής προορισμός αλλά χρειάζεται προσοχή, πρέπει να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής.

Επίσης,  ο κ. Χαλκίδης  ανάφερε ότι τα μέλη της ένωσης θα  εγγραφούν το επόμενο διάστημα  και στο Επιμελητήριο Πρέβεζας  αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει και της αναγκαίας και απαιτούμενης συνέργειας που απαιτείται, με το κο Μπούρη να σημειώνει, ότι κάτι τέτοιο είναι αφενός εφικτό μιας και ο οποιαδήποτε επιχειρηματίας μπορεί προαιρετικά να εγγραφεί και αφετέρου  είναι  σημαντικό για την υλοποίηση του νέου οράματος του Επιμελητηρίου, που δεν είναι άλλο, από τη δημιουργία ενός Επιμελητηρίου που θα εκπροσωπεί και θα είναι το σπίτι του συνόλου της ευρύτερης  επιχειρηματικότητας της περιοχής. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Λ.Ε.Κ Ν. Πρέβεζας ανέλαβε να καθαρίσει τα τείχη του Κάστρου Ρηνιάσας

20/04/2021, 1:01 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την παραχώρηση του κτηρίου στο Βοτανικό Κήπο για 12 χρόνια ζητά ο Σύλλογος Φίλων Αμπαλί Πρέβεζας

19/04/2021, 10:18 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πάργας σχετικά με την μετατροπή του 1ου Δημοτικού Καναλακίου σε Πειραματικό

19/04/2021, 8:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχθηκαν ανάδοχοι για έργα στην Π.Ε Πρέβεζας

19/04/2021, 7:12 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Προς δημοπράτηση  η διευθέτηση του ρέματος Τούση Πάργας

19/04/2021, 7:07 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Στην Τύργια αύριο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για rapid test

19/04/2021, 6:48 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites