Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κορωνοϊό στη Βόνιτσα

Στη Δημοτική κοινότητα Βόνιτσας βρέθηκε η κινητή μονάδα αιμοληψίας της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας μετά απο πρωτοβουλία της Αντιπεριφεριάρχη Μαρίας Σαλμά, πραγματοποιώντας δωρεάν RAPID TEST με ρινοφαρυγγικό επίχρισμα στους πολίτες της περιοχής, το πρωί της Δευτέρας, στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου.

Κατά την διενέργεια των δειγματοληπτικών τεστ που έγιναν σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας παρόντες ήταν η Αντιπεριφεριάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας κ. Μαρία Σαλμά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχαήλ Γούδας ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Αποστολάκης καθώς και ο Πρόεδρος της Δ.Κ κ. Χρήστος Χασακής.

Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν και προσήλθαν άμεσα, πραγματοποιώντας ελέγχους σε περίπου 100 άτομα με την παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Επίσης θα θέλαμε να σας γνωστοποίησουμε ότι ο Δήμος μας έχει διενεργήσει δειγματοληψίες και ελέγχους στα αστικά λύματα της Βόνιτσας και της Παλαίρου όπου λειτουργεί ο βιολογικός προκειμένου να ανιχνευθεί έγκαιρα η πιθανότητα διασποράς του ιού COVID-19, στους ελέγχους αυτούς διαπιστώθηκε ότι το φορτίο του ιού ήταν μη ανιχνεύσιμο, μηδενικό. ” Στην προσπάθεια μας για την προστασία των πολιτών και της δημόσιας υγείας απο την διασπορά του ιού θα παρθούν όλα τα μέτρα και θα πραγματοποιηθούν και άλλοι έλεγχοι απο το Δήμο μας ανεξαρτήτου κόστους ” τόνισε ο Δήμαρχος Γεώργιος Αποστολάκης.

Ετικέτες: ,


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΒΟΝΙΤΣΑ

Η Εορτή του Αγίου Βλασίου του Ακαρνάνος στον τόπο του μαρτυρίου του

08/07/2021, 1:00 μμ

ΒΟΝΙΤΣΑ

ΒΟΝΙΤΣΑ : Συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Νήσο Κουκουμιτσα – Η προπώληση ξεκίνησε

08/07/2021, 12:22 πμ

ΒΟΝΙΤΣΑ

Βόνιτσα : Προσλήψεις στον Δήμο

15/06/2021, 1:07 μμ

ΒΟΝΙΤΣΑ

Βόνιτσα : Βοηθούς βρεφονηπιοκόμων και μάγειρα προσλαμβάνει ο Δήμος

15/06/2021, 1:04 μμ

ΒΟΝΙΤΣΑ

Προληπτικός έλεγχος sars covid 19 στην Βόνιτσα την Πέμπτη 10 Ιουνίου

08/06/2021, 5:09 μμ

ΒΟΝΙΤΣΑ

Εθελοντικός καθαρισμός στα Λιμάνια της Βόνιτσας

08/06/2021, 5:00 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites