Σπουδαία πρωτοβουλία από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας

Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας κ. Χαλβαντζής Βασίλειος και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους μαθητές των Τμημάτων Α1 και Α2 Λυκείου για δύο σπουδαίες πρωτοβουλίες τους που κρίνονται στο μέγιστο ως αξιέπαινες και ως αξιομνημόνευτες.

Οι μαθητές του Τμήματος Α2 Λυκείου ανέλαβαν την ευγενική πρωτοβουλία να προφέρουν ως δωρεά στο Σχολείο που φοιτούν ένα  μουσικό όργανο (Νταούλι).

Οι μαθητές του Τμήματος Α1 Λυκείου σε μια άκρως συγκινητική κίνησή τους ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, πράξη για την οποία αξίζει στην ουσία να τούς απονεμηθεί το ύψιστο «Δίπλωμα ανθρώπου», ευαισθητοποιήθηκαν ώστε να προσφέρουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό προς ενίσχυση συμμαθητή τους που το χρειάζεται.

Τέτοιες  συλλογικές δραστηριοποιήσεις καταδεικνύουν ότι στη ζοφερή εποχή της πανδημικής και οικονομικής κρίσης που διανύουμε η πίστη στη δύναμη και στην αξία του ανθρώπου είναι τα μεγαλύτερα όπλα για να αντιπαρέλθει κανείς κάθε αντιξοότητα. Η στάση αυτών των μαθητών δείχνει ότι το σχολείο τους αποτελεί για κείνους πηγή έμπνευσης, εφαλτήριο της ανθρωπιστικής τους δράσης και ανοιχτό παράθυρο στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και τούς ευχόμαστε να έχουν πάντα καλή πρόοδο και υγεία στη ζωή τους.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μειώσεις στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΠ σε ΑμεΑ με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω

03/03/2021, 10:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Καθολική συμμετοχή στην απεργία-αποχή στο Ν. Πρέβεζας»

03/03/2021, 10:34 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας» για το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

03/03/2021, 10:30 πμ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Σε Πρέβεζα και Γιάννενα τα περισσότερα πρόστιμα χθες για μη χρήση μάσκας

03/03/2021, 10:25 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Ομόφωνο και ισχυρό «όχι» των κατοίκων του Πολυστάφυλου στην εγκατάσταση αιολικού πάρκου

03/03/2021, 10:17 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κυκλοφόρησε επετειακό Ημερολόγιο έτους 2021 από την Επιτροπή ΠΡΕΒΕΖΑ 1821-2021 «ΙΣΤΟΡΙΑ-ΜΝΗΜΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

02/03/2021, 6:45 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites