Πρέβεζα : Η 6η ΥΠΕ ζήτησε χώρο από τον Δήμο για 3ο εμβολιαστικό κέντρο

Αναφορά στο θέμα που έχει αναδείξει εδώ και εβδομάδες το mypreveza.gr, σχετικά με την μεγάλη καθυστέρηση στον εμβολιασμό του πληθυσμού της Π.Ε Πρέβεζας έγινε κατά την διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Στροφή στο Μέλλον” Θανάσης Ανωγιάτης αναφέρθηκε στην μεγάλη καθυστέρηση που παρουσιάζει η περιοχή στους εμβολιασμούς τονίζοντας πως θα πρέπει να δημιουργηθούν περισσότερες γραμμές.

Ο Δήμαρχος  Νίκος Γεωργάκος επεσήμανε πως οι εμβολιασμοί στην Πρέβεζα δεν ακολουθούν τον ρυθμό των υπολοίπων περιφερειακών ενοτήτων της Ηπείρου γεγονός το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο οφείλεται στα εμβολιαστικά κέντρα και στην προμήθεια των εμβολίων.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο πριν από μέρες στάλθηκε έγγραφο στον Δήμο Πρέβεζας, με το οποίο η 6η ΥΠΕ ζητά την παραχώρηση χώρου για την λειτουργία του ως 3ο εμβολιαστικό κέντρο. Όπως δήλωσε ο Νίκος Γεωργάκος η απάντηση του Δήμου ήταν θετική, ενώ σήμερα στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και την δημοσιογράφο Αθηνά Παππά είπε ότι ο χώρος που θα παραχωρήσει ο Δήμος θα είναι το κτίριο που στεγάζεται το ΚΗΦΗ.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Χρήστος Ιωάννου εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά στις εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

17/09/2021, 4:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την ημέρα Εθνικής  Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας τιμά η Π.Ε Πρέβεζας

17/09/2021, 1:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα” : Ένα έργο οδικού φωτισμού στο “πουθενά”

17/09/2021, 1:01 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Στη Βουλή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της έκδοσης αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 4Κ/2020 ΑΣΕΠ, για προσλήψεις τακτικού προσωπικού στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

17/09/2021, 12:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα ονόματα που “παίζουν” για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας

17/09/2021, 12:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το ‘παιχνίδι’ της ανακύκλωσης συνεχίζεται στο Δήμο Ζηρού

17/09/2021, 12:02 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites