Έκκληση Δημάρχου Πρέβεζας προς άπαντες για την πανδημία

Έκκληση Δημάρχου Πρέβεζας προς άπαντες για την αδιάλειπτη και ευλαβική τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία ως προς την τριπλή μας ευθύνη

“Αγαπητοί Δημότες, κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου Πρέβεζας,

Ο Δήμος Πρέβεζας έχει επιδείξει από την αρχή της Πανδημίας χαμηλά ποσοστά σε κρούσματα και δε η τελευταία δημοσίευση του επίσημου χάρτη του ΕΟΔΥ αλλά και του ECDC τον τοποθετούσε μαζί με όλο το Νομό Πρέβεζας στις πράσινες περιοχές χαμηλής επικινδυνότητας. Δυστυχώς όμως και σε συνέχεια όμως της αύξησης των κρουσμάτων που καταγράφηκε πανελλαδικά από το ΕΟΔΥ κάνω ειλικρινή και σε κάθε τόνο έκκληση για αδιάλειπτη και ευλαβική τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία!

Καλούμαστε άπαντες να προσπαθήσουμε τώρα προς το τέλος που ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμού ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να μην χαλαρώσουμε ούτε στιγμή και να κερδίσουμε εκ νέου τόσο την ελευθερία μας από την καταπολέμηση του COVID19 όσο και να εξασφαλίσουμε την επιστροφή μας στην κανονικότητα ως προς την τριπλή μας ευθύνη !!!

  • Την ατομική μας ηθική ευθύνη προς το σεβασμό της ζωής των συνανθρώπων μας και αγαπημένων μας προσώπων και ιδίως των ευπαθών ομάδων.
  • Την κοινωνική μας ευθύνη ως προς την παιδεία και τα παιδιά μας αλλά και τους εργαζόμενους και την αγορά ώστε να μην πληγεί και φτάσει σε καταστάσεις όπως οι κόκκινες περιοχές με επιπλέον συνέπειες στην ήδη βεβαρημένη κατάσταση.
  • Την τοπική μας ευθύνη για την προστασία του μέχρι προ ολίγου «πράσινου» χρώματος ασφάλειας και ελευθερίας στον ευρωπαϊκό χάρτη κρουσμάτων που η επιστροφή μας εκεί θα αποτελέσει το καλύτερο διαβατήριο και πράσινο φως για μία ακόμη δυναμική τουριστική περίοδο ως προς τις συνθήκες όπως και επιτύχαμε την περασμένη περίοδο κάνοντας τη διαφορά και στηρίζοντας όλη την αγορά.

Αγαπητοί Δημότες, κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου Πρέβεζας, η συνεχής επαγρύπνηση όλων μας με την καθολική τήρηση των μέτρων προστασίας δεν αποτελεί μία επιλογή αλλά καθήκον όλων μας προς την ανθρώπινη ζωή και τον συνάνθρωπο.

Παρακαλώ πολύ όπως περιορίσουμε το ακόλουθο διάστημα των επόμενων 3 εβδομάδων κάθε άσκοπη μετακίνηση και να αποφύγουμε κάθε άσκοπο συνωστισμό για μία μικρή εφήμερη στιγμή χαλάρωσης που θα μας απομακρύνει όλο και πιο πολύ από την ολική μας επαναφορά στην κανονικότητα. Έχετε αποδείξει κατά το περασμένο διάστημα την απόλυτη κατανόηση και συμμόρφωση προς τις ανάγκες είμαι πεπεισμένος ότι ανάλογα θα πράξετε και τώρα προς το τέλος αυτής της περιπέτειας.

Με ενδιαφέρον και αγάπη προς όλους!”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Θεία λειτουργία για την Απελευθέρωση της Πρέβεζας θα τελεσθεί στον Άγιο Χαράλαμπο

19/10/2021, 1:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χειροτονήθηκε πρεσβύτερος ο διάκονος Λάμπρος Παπαπάσχος

19/10/2021, 1:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ 1912- 2021 : Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση της Πρέβεζας

19/10/2021, 12:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ : Διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)

19/10/2021, 12:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αναφορά στη βουλή από βουλευτές του ΚΚΕ για την καθυστέρηση που υπάρχει στο να προμηθευτούν οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιοχής τα βιβλία για το μάθημα της β΄ Ξένης Γλώσσας

19/10/2021, 12:04 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites