Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας δωρεά 195 βιβλίων από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη

Το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Πρέβεζας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την εταιρεία ALTEREGO, για την δωρεά 195 βιβλίων που προσέφερε για τον εμπλουτισμό των συλλογών της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης, των εκδόσεων των εφημερίδων Το ΒΗΜΑ και TA NEA
Οι εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ και ΝΕΑ όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας τους στην εκδοτικό χώρο, πέρα από τον καθαρά ενημερωτικό τους χαρακτήρα, έδωσαν την ευκαιρία σε χιλιάδες αναγνώστες, να έρθουν σε επαφή με το καλό βιβλίο και την φιλαναγνωσία, με εκδόσεις από τον χώρο της λογοτεχνίας, της ιστορίας, της φιλοσοφίας, την τέχνης και των κοινωνικών επιστημών.
Η πρωτοβουλία να προσφέρουν μια σειρά από τις εκδόσεις τους σε Βιβλιοθήκες και Σχολεία αποτελεί ξεχωριστή πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς, προκειμένου τα βιβλία να φτάσουν σε κάθε αναγνώστη, σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του με πολύπλευρη όσο και αντικειμενική ενημέρωση.

Επίσης, το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Πρέβεζας, ευχαριστεί θερμά τον πολιτικό μηχανικό κ. Δημήτριο Νίκου για την δωρεά του ποσού των 150,00 €, που προσέφερε για την οικονομική ενίσχυση και τον εμπλουτισμό της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης με νέες εκδόσεις, στη Διονυσίου Απ. Παππά.
Η δωρεά του κ. Δημητρίου Νίκου θα συμβάλλει στον εμπλουτισμό της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης με νέες εκδόσεις, ξεχωριστών από άποψη θεματολογίας και ποιοτικού περιεχομένου και με στόχο να αποτελέσει η Βιβλιοθήκη μας μια πλούσια και συνάμα δημιουργική πηγή γνώσης.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Επικίνδυνη αποστολή για τους πυροσβέστες στην Νέα Σαμψούντα

30/03/2023, 10:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τυχερός στην Πρέβεζα κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ

30/03/2023, 8:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Πρέβεζα σήμερα η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου

30/03/2023, 7:56 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κτίριο για τη λειτουργία της ΤΟΜΥ Πρέβεζας αναζητά η 6η ΥΠΕ

30/03/2023, 7:42 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με φορείς του Τουρισμού

30/03/2023, 7:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στις 3 Μαΐου η συζήτηση της αίτησης των Δήμων Β. Τζουμέρκων και Πρέβεζας για την ερμηνεία της διαθήκης του Χριστόφορου Ρίζου

30/03/2023, 6:57 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites