Παρουσία Μίχαλου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14/12/2020 και ώρα 19:00 η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην οποία συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κος Κωνσταντίνος Μίχαλος ο οποίος είχε διαλογική συζήτηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Η απόφαση για συνέχιση του lockdown λόγω  Covid_19 και η λειτουργία της αγοράς μέσω «click away», καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών σύμφωνα με τον κο Μίχαλο θα δώσει τη χαριστική βολή σε πολύ μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, ωστόσο επειδή αυτές είναι προτροπές των Ειδικών επιστημόνων, η κυβέρνηση καλείται να προστατεύσει τις πληττόμενες επιχειρήσεις. 

Είναι αναγκαίο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, να συνεχίσουν, να αυξηθούν και να διευρυνθούν οι παροχές προς επιχειρήσεις και εργαζομένους που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Χρειάζεται να γίνει κούρεμα ενός μέρους των χρεών των επιχειρήσεων προς το δημόσιο και τις τράπεζες.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Ιωάννης Μπούρης ευχαρίστησε τον κο Κωνσταντίνο Μίχαλο για την αγαστή συνεργασία η οποία υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών και τόνισε ότι οι επιπτώσεις της πανδημίας είναι ήδη ορατές στην οικονομία της χώρας μας και ότι οι προοπτικές για το επόμενο έτος είναι αβέβαιες και εξαρτώνται από την υποχώρηση της πανδημίας. 

Μετέφερε επίσης την αβεβαιότητα των επιχειρήσεων που ήδη αδυνατούν να ανταποκριθούν στα συσσωρευμένα οικονομικά βάρη που έχουν προκαλέσει τα μέτρα μέχρι σήμερα τα οποία έχουν επιφέρει τεράστια ζημιά στο επιχειρείν.

Έχοντας μπροστά μας ένα δύσκολο διάστημα απαιτείται η λήψη πρόσθετων μέτρων και πρέπει να ληφθούν γενναίες αποφάσεις ώστε να αποφύγουμε την οικονομική καταστροφή λόγω πανδημίας.  


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Το Υπουργείο Οικονομικών “κουτσούρεψε” το επίδομα θέρμανσης

26/01/2021, 9:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εμπορικός Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου : Νέο κλείσιμο της αγοράς θα οδηγήσει σε σειρά λουκέτων

26/01/2021, 3:38 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σοβαρή καθίζηση στη Τοπική Κοινότητα Νικόπολης

26/01/2021, 2:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μεγάλος κίνδυνος για σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα στη Πέτρα

26/01/2021, 1:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συντονισμένη επιχείρηση της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας οδήγησε σε σύλληψη για αρχαιοκαπηλία και ναρκωτικά στον Πειραιά

26/01/2021, 12:24 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Στις 58 ανέρχονται οι κενές θέσεις φαρμακείων στο Νομό – Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για άδεια ίδρυσης

26/01/2021, 12:07 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites