Επιστολή Μπάρκα στην ΚτΥπ Α.Ε για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

Επιστολή προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε», (ΚτΥπ) του ενιαίου κατασκευαστικού φορέα του ελληνικού κράτους για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές, απέστειλε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, ζητώντας του να συμβάλει στην κοινή προσπάθεια της κοινωνίας της Πρέβεζας, μέσω του συντονισμού των ενεργειών των αρμόδιων φορέων, ανέγερσης νέου κτιρίου για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας.

Ειδικότερα με την Επιστολή του ο κ. Μπάρκας καλεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚτΥπ, να δώσει στη δημοσιότητα το σχετικό Ιστορικό, που αφορά στις ενέργειες, στις οποίες έχει προβεί η «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε», βάσει των αρμοδιοτήτων της, στην κατεύθυνση της ανέγερσης ενός νέου κτιρίου. Επιπλέον, ο κ. Μπάρκας παροτρύνει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚτΥπ, να ενημερώσει, ως εκ της θέσεώς του, τους εμπλεκόμενους φορείς για ό,τι θεωρεί ως σημαντικό, ως προς τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί στην κατεύθυνση υλοποίησης του στόχου για την ανέγερση νέου κτιρίου για το Μουσικό Σχολείο.

Ακολουθεί η Επιστολή του κ. Μπάρκα προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε».

 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΚΑΣ

Βουλευτής Νομού Πρέβεζας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α- Προοδευτική Συμμαχία

——————————————————————

 

Αθήνα 11/11/2020

 

Προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε»,

Κύριο Αθανάσιο Γιάνναρη

 

Αξιότιμε Κύριε Διευθύνων Σύμβουλε,

Στα πλαίσια του σημαντικού έργου που έχει ανατεθεί από την πολιτεία στην Εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε», στην κατεύθυνση της παροχής πρωτοπόρων και καινοτόμων δημοσίων κτιρίων, με σεβασμό στο περιβάλλον και ιδίως με τους ευνοϊκότερους όρους για το δημόσιο συμφέρον, καθίσταται εκ των πραγμάτων καίρια η συμβολή της στις σχετικές με τον σχεδιασμό, τη μελέτη και την επίβλεψη διαδικασίες ανέγερσης ενός σύγχρονου δημόσιου κτιρίου, όπως στην προκειμένη περίπτωση, η ανέγερση νέου κτιρίου, στο οποίο θα εγκατασταθεί το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας.

Η ανέγερση νέου Διδακτηρίου Μουσικού Σχολείου για την Πρέβεζα αποτελεί αδήριτη ανάγκη και ταυτόχρονα κοινό αίτημα των πολιτών και των θεσμικών φορέων της περιοχής, καθώς το υπάρχον κτίριο είναι ακατάλληλο να υποστηρίξει τις σύγχρονες διαδικασίες μάθησης.

Όπως προέκυψε από την πρόσφατη ευρεία σύσκεψη φορέων, που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα, αποτελεί κοινός τόπος ο συντονισμός των ενεργειών, ώστε να μη χαθεί για τη μαθητική κοινότητα και την κοινωνία της Πρέβεζας η ευκαιρία να ενταχθεί η ανέγερση νέου κτιρίου για το Μουσικό Σχολείο σε κάποιο από τα υφιστάμενα ή υπό διαμόρφωση Χρηματοδοτικά Εργαλεία, αποτελούμενα από εθνικούς ή και κοινοτικούς πόρους.

Υπό το πρίσμα αυτό, η συμβολή της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε», της εταιρείας στην οποία προΐστασθε, συμμετέχοντας με βαρύνουσα σημασία στην ευόδωση του στόχου που έχει τεθεί και αφορά στην ανέγερση νέου κτιρίου για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, είναι καθοριστική.

Έχοντας τα παραπάνω δεδομένα κατά νου, θα προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο κοινό πρόταγμα ανέγερσης νέου κτιρίου για το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, η παροχή του σχετικού Ιστορικού που αφορά στις ενέργειες, στις οποίες έχει προβεί η «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε», βάσει των αρμοδιοτήτων της, στην κατεύθυνση της ανέγερσης ενός νέου κτιρίου. Είναι πρόδηλο, ότι η επίτευξη της επιθυμητής και αναγκαίας συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας στην οποία προΐστασθε και των φορέων της τοπικής κοινωνίας ορίζει να σας παροτρύνουμε να μας ενημερώσετε για ό,τι Εσείς εκ της θέσεως και της εμπειρίας σας θεωρείτε ως σημαντικό, ως προς τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί στην κατεύθυνση υλοποίησης ενός σημαντικού στόχου για την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία της Πρέβεζας.

 

  Με Εκτίμηση,

 

Κώστας Μπάρκας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Χρήστος Ιωάννου εκλέχθηκε με μεγάλη διαφορά στις εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

17/09/2021, 4:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την ημέρα Εθνικής  Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας τιμά η Π.Ε Πρέβεζας

17/09/2021, 1:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα” : Ένα έργο οδικού φωτισμού στο “πουθενά”

17/09/2021, 1:01 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Στη Βουλή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της έκδοσης αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 4Κ/2020 ΑΣΕΠ, για προσλήψεις τακτικού προσωπικού στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

17/09/2021, 12:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα ονόματα που “παίζουν” για την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας

17/09/2021, 12:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το ‘παιχνίδι’ της ανακύκλωσης συνεχίζεται στο Δήμο Ζηρού

17/09/2021, 12:02 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites