Πάνω από 1250 τα αιτήματα προς τον Δήμο Πρέβεζας μέσα από την εφαρμογή Novoville

Οι Δημότες της Πρέβεζας τελικά μάλλον ανακηρύσσουν ως στέλεχος της χρονιάς στο Δήμο Πρέβεζας την υπηρεσία της NOVOVILLE! Τα 1270  αιτήματα με επίλυση πάνω από το 60% καταγράφει η οθόνη αναλυτικής ψηφιακής παρακολούθησης στο πλέον αγαπητό application των Δημοτών του Δήμου στην οθόνη ελέγχου στο γραφείο του Δημάρχου.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, σήμερα το πρωί είχε την ικανοποίηση να διαπιστώσει για μία ακόμη φορά την πλήρη αποδοχή της εφαρμογής NOVOVILLE από τους δημότες του Δήμου Πρέβεζας, στην κεντρική οθόνη διαχείρισης της ψηφιακής υπηρεσίας της NOVOVILLE στο γραφείο του  – από όπου έχει ψηφιακά την πλήρη εικόνα όλων των αιτημάτων από κάθε Δημοτική Ενότητα, το χρόνο αντίδρασης και υλοποίησης από την αρμόδια υπηρεσία και τον αρμόδιο δημοτικό υπάλληλο, καθώς και πλήρη ψηφιακή ανάλυση και παρουσίαση διαγραμμάτων σε ποιοτική, χρονική και θεματική ανάπτυξη και πρόοδο.

Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη απ’ όλα τα Smartphone, Tablet και Η/Υ κάνοντάς την εγκατάσταση από το σχετικό σύνδεσμο http://www.dimosprevezas.gr/novoville/ αλλά και πάλι για όσους δεν τα διαθέτουν, υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής των αιτημάτων δια μέσου τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2682360600.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Πρέβεζας αναφέρει σχετικά : “Η ψηφιακή ανάπτυξη και εναρμόνιση του Δήμου Πρέβεζας στη νέα εποχή της ψηφιακής διακυβέρνησης αποτελεί ένα από τους κεντρικούς άξονες αξιοποίησης των προγραμμάτων τόσο από το εμβληματικό «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» όσο και από το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 και αν κρίνουμε από τη μαζική συμμετοχή των Δημοτών στην εφαρμογή της NOVOVILLE η ανάπτυξη αυτή αποτελεί εντολή των Δημοτών που θέλουν και απαιτούν να λειτουργεί ο Δήμος σε πλαίσιο σύγχρονου αστικού ευρωπαϊκού Δήμου με εξωστρέφεια και όχι στο ξεπερασμένο πλαίσιο κάποιας μικρής εσωστρεφούς μικρής κοινότητας.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν και με άλλα τόσα προσπάθησαν να αλλοιώσουν την αλήθεια και τη χρησιμότητα της εν λόγω ψηφιακής εφαρμογής, αλλά πάντα την απάντηση τη δίνει η αλήθεια του μετρήσιμου αποτελέσματος και η τελική επιλογή του συνόλου των Δημοτών. 

Ο Δήμος Πρέβεζας άλλαξε κουλτούρα και νοοτροπία όπως οι σύγχρονες εποχές και οι εξελίξεις το επιβάλλουν αξιοποιώντας τις ψηφιακές λύσεις με στόχο την απόκτηση και χρήση όλο και περισσότερων ψηφιακών εφαρμογών αφήνοντας πίσω του παλιές νοοτροπίες και ξεπερασμένες πρακτικές. 

Ο Δήμος Πρέβεζας εκσυγχρονίζεται συνεχώς και πάει μπροστά με την εντολή των πολλών για όλους του Δημότες ξεπερνώντας τις όποιες φοβίες λόγω άγνοιας ή και αρνήσεις προς τη ψηφιακή νέα εποχή και ανάπτυξη όπως σήμερα επιβάλλεται και απαιτείται”.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χωρίς εκπρόσωπο η Πρέβεζα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

19/05/2022, 8:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μήνυμα του Κώστα Μπάρκα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου 

19/05/2022, 11:18 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού Νίκου Καλαντζή για τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων

19/05/2022, 9:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεργασία μεταξύ Επιμελητηρίου Πρέβεζας και Ερευνητικού Εργαστηρίου Λογιστικής & Ελεγκτικής

19/05/2022, 9:30 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δύο συμβασιούχους γεωπόνους θα προσλάβει η ΔΑΟΚ Πρέβεζας

19/05/2022, 9:20 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Η Φλόγα της Μνήμης” άναψε στην Πρέβεζα – Λαμπαδηφορία για την Παγκόσμια αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

19/05/2022, 9:12 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites