Επιστολή Γεωργίου Σαράφογλου  Πρώην Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας

Αγαπητές και Αγαπητοί μου Συνάδελφοι

Αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη συνεργασία, την αμοιβαία προσπάθεια και την καθοριστική συμβολή σας  στην προαγωγή του εκπαιδευτικού έργου. Εργαστήκαμε για ένα  σχολείο ανοιχτό για όλους: μαθητές και εκπαιδευτικούς. Η επίτευξη αυτής της ισορροπίας δεν ήταν πάντα εύκολη. Χρειάστηκε συχνά να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, προκειμένου να οδηγηθούμε στη λήψη αποφάσεων προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας. Αποβλέποντας σε μια εκπαιδευτική καθημερινότητα χαρούμενη και δημιουργική, ακόμη και μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, σε έναν δάσκαλο δραστήριο και σε έναν μαθητή σκεπτόμενο και συμμετοχικό, συνδέσαμε το σχολείο με την τοπική κοινωνία. Σε λειτουργικό επίπεδο, βασικές μας επιδιώξεις ήταν η κατά το δυνατόν αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών  στελέχωσης και εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων και των υπηρεσιών μας.
Σας ευχαριστώ, λοιπόν, όλες και όλους, από καρδιάς για τη συμπόρευση και την υποστήριξη, η οποία ήταν από μέρους σας πάντοτε γενναιόδωρη και ειλικρινής. Ευχαριστίες οφείλω στα μέλη των υπηρεσιακών εκπαιδευτικών συμβουλίων και των συνδικαλιστικών οργανώσεων που συνέβαλαν στη νομιμότητα, την ορθότητα και τη δικαιοσύνη των αποφάσεών μας.  Σε εσάς, που δίνετε καθημερινά τη μάχη της τάξης, που ασκείτε το λειτούργημα της διαμόρφωσης των αυριανών πολιτών και της μετάδοσης των κοινωνικών αξιών, εύχομαι να συνεχίσετε την αποστολή σας με την ίδια δύναμη, επιτυχία και αποτελεσματικότητα.
Οφείλω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους άμεσους, καθημερινούς συνεργάτες μου στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης: στα στελέχη μας, στο διοικητικό προσωπικό και στους αποσπασμένους συναδέλφους. Είναι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα, υπομονή και συνέπεια τις εντάσεις μιας δυναμικής εκπαιδευτικής καθημερινότητας, έστω και αν δεν βρίσκονται μέσα στις σχολικές τάξεις.
Ευχές για επιτυχία εκφράζω στον συνάδελφο κ. Γεώργιο Μότσιο, που αναλαμβάνει τη θέση του  Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Καλή Σχολική Χρονιά .
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Χωρίς δάσκαλο β’ ξένης γλώσσας οι μαθητές του 1ου Δημοτικού στο Θεσπρωτικό

20/10/2021, 4:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ψάρευαν με πετονιές χειρός εντός της θαλάσσιας ζώνης του λιμένα

20/10/2021, 3:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη ημεδαπός στην Πρέβεζα με ένταλμα σύλληψης

20/10/2021, 2:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» και η μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου εορτάζονται σήμερα

20/10/2021, 2:25 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα γιορτάζει της απελευθέρωση της και υποδέχεται τα κειμήλια του Μάρκου και της Λένως Μπότσαρη

20/10/2021, 2:22 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στην Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων

20/10/2021, 2:08 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites