Κώστας Ανατολιωτάκης : Περιμένουμε χιλιάδες κόσμου – Ευελπιστούμε ότι θα ξεπεράσουμε το 50% πληρότητας

Η Πρέβεζα πάντα σεβόταν τον Έλληνα επισκέπτη -Τηρούμε με ευλάβεια το υγειονομικά πρωτόκολλα» «Ευελπιστούμε ότι θα ξεπεράσουμε το 50% πληρότητας»

Συνέντευξη για την Πρέβεζα και τον τουρισμό παραχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας Κώστας Ανατολιωτάκης, στο πανελλαδικής εμβέλειας Θέμα Radio 104,6  και την εκπομπή «Επιλέγουμε Ελλάδα» και τον κ. Γιάννη Αντύπα.
Ο κ. Ανατολιωτάκης τόνισε μεταξύ άλλων πως η Πρέβεζα τώρα που ξεκινά η τουριστική σαιζόν έχει πληρότητα 30 % με 40% και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι εν μέσω κορωνοϊου, το φετινό καλοκαίρι θα ξεπεράσει το 50%. ” Κι αυτό δεν το λέω τυχαία. Αυτό το λέω διότι η Πρέβεζα πάντα σέβονταν τον Έλληνα επισκέπτη. Πάντα η επιλογή της Πρέβεζας ήταν ο Έλληνας επισκέπτης και ο μεμονωμένος ξένος επισκέπτης. Δεν ήμασταν δηλαδή του ξένου μαζικού τουρισμού. Ήταν επιλογή μας και φαίνεται ότι δικαιωνόμαστε. Γιατί τα ξενοδοχεία μας είναι οικογενειακά με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Τα εστιατόρια πάλι στα ίδια επίπεδα. Η φιλοσοφία μας ήταν πάντα να υπολογίζουμε τον Έλληνα και τον μεμονωμένο ξένο, που είχε το σκάφος του και έρχονταν και έρχονταν ξανά. Ήμασταν αυτής της λογικής, αυτής της φιλοσοφίας.” υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας και πρόσθεσε  “Το φαγητό μας είναι εξαιρετικό. Αν έχετε δοκιμάσει τα ψάρια και τις γαρίδες του Αμβρακικού, δεν νομίζω να έχετε φάει ξανά κάτι άλλο, τέτοιου επιπέδου. Η Πρέβεζα είναι μια περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα από τη Λευκάδα και την Πάργα, είναι ένας εναλλακτικός προορισμός. Έχουμε την μεγαλύτερη αμμώδη παραλία στην Ευρώπη και έχει βραβευτεί όσο η πιο ασφαλής για το 2020. Είναι το Μονολίθι. Είμαστε από τις λίγες περιοχές που έχουμε και παραλίες μέσα στην πόλη. Στις τιμές μας ήμασταν πάντα προσιτοί, δεν ήμασταν ούτε Ρόδος, ούτε Κρήτη κ.α. Έχουμε λογικές έχουμε τίμιες τιμές. Έχουμε αρχαιολογικούς χώρους, την αρχαία Νικόπολη στην Πρέβεζα, έχουμε τον Αμβρακικό κόλπο, έχουμε τον Αχέροντα ποταμό. Έχουμε το Νεκρομαντείο. Μπορούμε να πάμε μια ημερήσια στην Πάργα ή την Λευκάδα και να γυρίσουμε στην ηρεμία της Πρέβεζας”.
Για την λειτουργία των ξενοδοχείων στην Πρέβεζα εν μέσω Κορωνοϊου ο Κώστας Ανατολιωτάκης επεσήμανε πως έχουν ανοίξει τα περισσότερα, ενώ το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να ανοίξουν σχεδόν όλα. “Είμαστε εντάξει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα τηρούμε με ευλάβεια. Η Περιφέρεια Ηπείρου έχει κάνει εκπαίδευση σε όλο το προσωπικό όλων των ξενοδοχείων και των εστιατορίων. Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε κόσμο! Έχουμε προσλάβει το 70% του προσωπικού, πιστεύω ότι το επόμενο δεκαήμερο μέχρι τον Αύγουστο, θα φτάσουμε στο 90,95,100%. Περιμένουμε χιλιάδες κόσμου” είπε στη συνέντευξη του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites