Σάββατο, 19/09/2020

Ο Κυνηγετικός σύλλογος Πρεβεζας απελευθέρωσε λαγούς και φασιανούς

Ο Κυνηγετικός σύλλογος Πρεβεζας,την Παρασκευή 10 Ιουλίου και την Τετάρτη 15 Ιουλίου, προέβη στις προγραμματισμένες βάσει των σχετικών μελετών απελευθερώσεις λαγών και φασιανών.
Οι απελευθερώσεις έγιναν παρουσία υπαλλήλων της Δασικής Αρχής Πρεβεζας,θηροφυλάκων της Έ ΚΟΗ και μελών του Δ.Σ,στις προγραμματισμένες από τις σχετικές μελέτες περιοχές όπως αυτές είχαν χαρτογραφηθεί από το σχετικό σύστημα Gps.
Οι σχετικές δράσεις από τον σύλλογο θα συνεχιστούν βάσει των μελετών οι οποίες έχουν συνταχθεί σε συνεργασία με τους θηραματολόγους της ομοσπονδίας και έχουν εγκριθεί από την Διεύθυνση Δασών Πρεβεζας και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.
Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον προϊστάμενο και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Δασών Πρεβεζας καθώς και το Δ.Σ και τους επιστημονικούς συνεργάτες της Έ ΚΟΗ για την άψογη συνεργασία που είχαν.

Δημοσιεύτηκε από Κυνηγετικός Σύλλογος Πρέβεζας στις Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “Ο Κυνηγετικός σύλλογος Πρεβεζας απελευθέρωσε λαγούς και φασιανούς”

 1. Ο/Η Τακης2 λέει:

  Τώρα αυτό τι είναι???
  Εξιλέωση??
  Ο κυνεγητικος σύλλογος αν πρέπει να κάνει κάτι είναι να απαγορεύσει το κυνήγι…
  Ζούμε το 2020 και εκτός από την παντελή εξόντωση της πανίδας πλέον μιλάμε και για θηράματα τα οποία μεταφερουν αρρώστιες και ιώσεις.
  Όλοι αυτοί οι οικολόγοι που έχουν ξεσηκωθεί για τις ανεμογεννήτριες γιατί κάνουν την πάπια για τους πραγματικούς φονιάδες???

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ