Παρασκευή, 25/09/2020

Έκπτωση στα τέλη ύδρευσης και φωτισμού στους τρίτεκνους αποφάσισε ο Δήμος Ζηρού

Μετά από διαχρονικές επαφές  του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Πρέβεζας ,  με τους Δημάρχους του Νομού  Πρέβεζας  ,  ο  Δήμαρχος   Ζηρού κ. Νίκος  Καλαντζής με απόφαση του   Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου  Ζηρού  αποφάσισε την έκπτωση   στα τέλη ύδρευσης και φωτισμού έτους 2020 σε όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες & ειδικά στους  Τρίτεκνους .

Η ευεργετική αυτή απόφαση   για πολυμελείς  οικογένειες  των τριτέκνων  είναι σημαντική βοήθεια  και μεταξύ άλλων, αποτελεί σημαντικό εργαλείο άσκησης δημογραφικής πολιτικής σε μια περίοδο που η όξυνση του προβλήματος αυτού στην χώρα μας αρχίζει να έχει ιδιαίτερα αρνητικές οικονομικές, κοινωνικές και κυρίως εθνικές και γεωπολιτικές επιπτώσεις.

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε   στον  Δήμαρχο   Ζηρού κ. Νίκο  Καλαντζή  και σε όλο το    Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου  Ζηρού    που ψήφισαν την συγκεκριμένη απόφαση, τις θερμές και ειλικρινείς μας ευχαριστίες.

Για να τύχετε της εκπτώσεως πρέπει να προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά  που αναφέρονται στο Blog : ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ .

Ο σύλλογος μας αγωνίζεται από το 2006 ( -14 χρόνια)  για τα δικαιώματα των τριτέκνων . Είναι φωνή σου , ενεργοποιήσου , στήριξε τον σύλλογο μας.

Καλούμε τις νέες οικογένειες να εγγραφούν   & να ενημερωθούν

Θέλουμε το  E mail  σου για να ενημερώνεσαι. Στείλε  στο E mail: triteknoiprevezas@gmail.com   το ονοματεπώνυμο σου και Αρθ. Μητρώου

Κοιτάξετε  πόσα έχουμε πετύχει όλα αυτά τα χρόνια με την Ομοσπονδία μας ΟΠΟΤΤΕ και με το σύλλογο μας.

Τίποτα δεν  μας χαρίζεται . Δεν επαιτούμε –  Διεκδικούμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Πρέβεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ