Ο Πολύκαρπος Χαλκίδης στην ΕΡΤ1 και στο Βεργίνα TV

                Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων συνεχίζει δυναμικά για την προώθηση και προβολή του Νομού Πρέβεζας σε τηλεοπτικά κανάλια Πανελλήνιας εμβέλειας. Την Τρίτη 19/05/2020 πραγματοποιήθηκαν δυο τηλεοπτικές συνδέσεις μεσω skype η μία σύνδεση έγινε για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 7 μ.μ. από το υπέροχο χωριό Μύτικας Πρέβεζας όπου ο Πρόεδρος της ‘Ένωσης μίλησε για τον Νομό Πρέβεζας. Επίσης την ίδια ημέρα σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype έγινε και στο μεγάλο κανάλι της Θεσσαλονίκης το Βεργίνα TV και την εκπομπή «Απο Κοντά» όπου μίλησε με την δημοσιογράφο Ευδοξία Βροχίδου περίπου 20 λεπτά για τα τουριστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και για τα top brand names του Νομού μας.

Σε ανακοίνωση της η Νέα Ένωση Ξενοδόχων αναφέρει :

” Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τα δυο τηλεοπτικά κανάλια για τον πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο που μας δωσαν ώστε να κάνουμε κάλεσμα στον μελλοντικό τουρίστα και κυρίως στον Έλληνα να επιλέξει και να «ψηφίσει» για φέτος το καλοκαίρι τον τουριστικό προορισμό Πρέβεζα.

Συνεχίζουμε βέβαια και για το επόμενο διάστημα δυναμικά μέσω της επικοινωνιακής πολιτικής και σε μεγάλο βαθμό εκμεταλλευόμαστε τις δημόσιες σχέσεις που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια η Νέα Ένωση Ξενοδόχων και είναι τα δυνατά χαρτιά της για την προβολή του Νομού μας.

Στόχος της Ένωσης είναι να δείξουμε την μαγευτική και υπέροχη πόλη μας , τα υπέροχα και μαγευτικά χωριά μας , τον υπέροχο και μαγευτικό Αμβρακικό Κόλπο , τις υπέροχες και μαγευτικές παραλίες μας , τους υπέροχους , μαγευτικούς και μοναδικούς Αρχαιολογικούς και Ιστορικούς μας χώρους , την φιλοξενεία μας , την ανεκτίμητη γαστρονομία μας , τα ήθη μας , τα έθιμά μας , τον Πολιτισμό μας και ότι άλλο κρίνουμε σημαντικό και ελκυστικό για τον επισκέπτη”.    



Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites