Ο Ζώης Μαργέλης εκλέχθηκε πρώτος σε όλη την Ήπειρο για αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία

Την εκτίμηση τους στο πρόσωπο του Ζώη Μαργέλη, έδειξαν για ακόμα μία φορά οι Πυροσβέστες της Ηπείρου. Στις εκλογές της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου που διενεργήθηκαν τη Δευτέρα 25 Μαϊου, ο Ζώης Μαργέλης βγήκε πρώτος σε ψήφους τόσο στην Πρέβεζα για το Δ.Σ και πρώτος σε όλη την Ήπειρο για αντιπρόσωπος στην  Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.

Συγκεκριμένα στις εκλογές για την εκλογή αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία όπου εκλέχθηκαν 10 υποψήφιοι ο Ζώης Μαργέλης βγήκε πρώτος συγκεντρώνοντας 86 ψήφους.

Από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας εκλέχθηκαν επίσης τέταρτος ο Κωνσταντίνος Κωνσταντής με 63 ψήφους, πέμπτος ο Σωτήρης Παρακιάρας επίσης με 63 ψήφους και έκτος ο Χρήστος Καλαμίδας με 56 ψήφους.

Για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης εκλέχθηκαν 7 υποψήφιοι. Πρώτος σε ψήφους σε όλη την Ήπειρο επανεκλέχθηκε ο νυν πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Βράστος με 106 ψήφους, δεύτερος ο Λ. Παπανικολάου με 85 ψήφους, τρίτος ο Ζώης Μαργέλης με 83 ψήφους, τέταρτος ο Ι. Κοσμάς με 77 ψήφους, πέμπτος ο Παναγιώτης Λάμπρου με 66 ψήφους, έκτος ο Κωνσταντίνος Κωνσταντής με 63 ψήφους και έβδομος ο Σωτήρης Πατακιάρας επίσης με 63 ψήφους.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά τόσο στην Ομοσπονδία, όσο και στο Διοικητικό Συμβούλιο η Πρέβεζα θα εκπροσωπείται από τρεις Υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας τον Ζώη Μαργέλη, τον Κωνσταντίνο Κωνσταντή και τον Σωτήρη Πατακιάρα.

Σε δήλωση του στο mypreveza.gr ο Ζώης Μαργέλης ευχαρίστησε τους συναδέλφους του λέγοντας : “Η εκλογικής διαδικασίας της Έ.Υ.Π.Σ.Π.ΗΠΕΙΡΟΥ τελείωσε. Η μεγάλη συμμετοχή των 311 μελών από τα 345 εγγεγραμμένα μέλη στην Ήπειρο είναι ευχάριστο γεγονός. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή τους. Σε αυτή την διαδικασία ο συνδυασμός που ήμουν υποψήφιος πήρε 236 ψηφοδέλτια, πράγμα που δείχνει την αύξηση της δυναμικής του συνδυασμού ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ. Αυτή η ενίσχυση, μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες για να εργαστούμε για τα θέματα που απασχολούν το Πυροσβεστικό Σώμα. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που με την ψήφο τους με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στο Ν. Πρέβεζας για το Διοικητικό Συμβούλιο και αντιπροσώπου στην πανελλήνια Ομοσπονδία πυροσβεστών , καθώς και όλους τους συναδέλφους που με ανέδειξαν με την ψήφο τους πρώτο σε σταυρούς προτίμησης σε όλη την Ήπειρο για αντιπρόσωπο στην Ομοσπονδία και στην τρίτη θέση για το διοικητικό συμβούλιο σε όλη την Ήπειρο”.

Ο νυν πρόεδρος Βασίλης Βράστος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του γράφοντας στα social media “Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη της Ένωσης και το ψηφοδέλτιο ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους. Πρώτος λοιπόν σε όλη την Ήπειρο με 106 ψήφους. Θα είμαι εδώ για όλους τους συναδέλφους όπως κάνω δύο χρόνια τώρα. Πατέρα μου ξέρω πως καμαρώνεις από κει ψηλά…”

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στελέχη του Πολυδύναμου Κέντρου Πρέβεζας του ΟΚΑΝΑ πραγματοποίησαν συνάντηση δικτύωσης και ενημέρωσης με τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης της πόλης

01/12/2022, 6:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Οι 8 περιοχές που γίνει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος την Κυριακή

01/12/2022, 4:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Koινή ενημερωτική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ΑΙDS στην Πρέβεζα

01/12/2022, 4:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πολιτική λύση για την απομάκρυνση του αμιάντου από τα σπίτια του Ωρωπού αναζητά ο Δήμος

01/12/2022, 4:47 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργεί η ΔΟΥ στις 15 Δεκεμβρίου

01/12/2022, 4:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα” συναντήθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

01/12/2022, 4:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites