Μερική άρση της αναστολής λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας “Σπύρος Δήμας”

Το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «ΣΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ», μετά  τις οδηγίες των Υπουργείων Παιδείας και Πολιτισμού για  την πραγματοποίηση μαθημάτων με σύγχρονες και ασύγχρονες μεθόδους εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας, ανακοινώνει ότι, σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΡΥΠ/221365/5719/16.05.2020 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ.1867/τ.Β΄/16.05.2020), προχωρά σε μερική άρση της αναστολής λειτουργίας του, τηρώντας τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής και με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό στην ασφάλεια των μαθητών, γονέων και εργαζομένων. Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, παρατείνεται η λειτουργία του Ωδείου έως την 31η Ιουλίου 2020.

Ο Δήμος έχει πραγματοποιήσει προληπτική απολύμανση σε όλους τους χώρους. Ακόμη, έχει γίνει η υποδεικνυόμενη σήμανση για τη διασφάλιση της τήρησης των αποστάσεων, ενώ σε όλους τους χώρους υπάρχουν αντισηπτικά διαλύματα. Γενικότερα, τηρούνται όλες οι οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Υγείας, μεταξύ αυτών ο συχνός καθαρισμός και η τοπική απολύμανση όλων των μουσικών οργάνων και των επιφανειών που αγγίζονται από μαθητές/σπουδαστές και δασκάλους/καθηγητές. Με βάση τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση εξακολουθεί να απαγορεύεται η διδασκαλία και χρήση πνευστών και κρουστών οργάνων, καθώς και η φωνητική διδασκαλία.

Σε αυτή τη φάση ξεκινά η  λειτουργία των εξής τμημάτων και Σχολών:

  • Πιάνου,
  • Βιολιού,
  • Κλασικής Κιθάρας,
  • Ηλεκτρικής & Ακουστικής Κιθάρας,
  • Αρμονίου,
  • Ανωτέρων Θεωρητικών και Σύνθεσης,
  • Υποχρεωτικής θεωρίας, αρμονίας, ιστορίας μουσικής, μορφολογίας, και
  • Μουσικής Δωματίου,

 

για όλους τους μαθητές του ωδείου ηλικίας άνω των 11 ετών.

Καλούνται οι γονείς, κηδεμόνες και σπουδαστές  να δηλώσουν τηλεφωνικά στη Γραμματεία του Ωδείου ή  ηλεκτρονικά στο e-mail: odioprev@otenet.gr, τα εξής:

α) Εάν θα συνεχίσουν τη φοίτησή τους με φυσική παρουσία στο χώρο του Ωδείου,

β) Εάν ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι κάτω των 11 ετών και θα συνεχίσουν την εξ’ αποστάσεως διδασκαλία, και

γ) Εάν δεν επιθυμούν να συνεχίσουν τη φοίτησή τους, προσκομίζοντας τα σχετικά δικαιολογητικά με την έγγραφη δήλωσή τους. Στην περίπτωση αυτή, η φοίτηση ενός μαθητή υπολογίζεται ότι πραγματοποιήθηκε κανονικά έως τις 10 Μαρτίου, δηλαδή ολοκλήρωσε ένα εξάμηνο σπουδών.

 ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ www.dimosprevezas.gr/

Για κάθε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας 26820 25320 και 26820 26991, 10π.μ -2μμ και 5-8 μ.μ.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Πότε θα ασχοληθεί σοβαρά η κυβέρνηση με τα προβλήματα των ΤΟΕΒ του Νομού Πρέβεζας;

22/10/2021, 7:15 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το πρόγραμμα εορτασμού για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Ζήρου

22/10/2021, 7:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

MyData: Από την 1η Νοεμβρίου υποχρεωτικά για όλους – Παρελθόν τα χάρτινα βιβλία

22/10/2021, 6:55 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Με Τσακαλώτο, Αρβανίτη και Μπάρκα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς

22/10/2021, 6:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Πρέβεζα Μπαντίνες από τα Ιόνια Νησιά και την Ήπειρο – Όλα έτοιμα για το αυριανό Φεστιβάλ Μπαντίνας της Φιλαρμονικής “Ο Ορφεύς”

22/10/2021, 6:31 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ερμηνείας & Διαδραστικής Ψηφιακής Ενημέρωσης Αμβρακικού Κόλπου επισκέφθηκε ο Γιώργος Στυλιος

22/10/2021, 5:30 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites