“Ζούγκλα” στο μεγαλύτερο μέρος της η Κυανή Ακτή

To Lockdown λόγω του Κορωνοϊου για πολλούς Δήμους ήταν και ευκαιρία να συμμαζέψουν Δημόσιους χώρους. Το ίδιο δεν ίσχυσε και στον Δήμο Πρέβεζας, ο οποίος κινήθηκε επιλεκτικά στα μέρη που έκανε καλλωπισμό, ξεχνώντας σημεία κλειδιά, όπως το περιαστικό δάσος της Κυανής Ακτής.

Τη Δευτέρα 4 Μαϊου η κυκλοφορία απελευθερώνεται και μαζί με αυτή αίρεται και η απαγόρευση για τα μπάνια στη θάλασσα. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί πολίτες μετά από τον εγκλεισμό, ίσως αποφασίσουν να επισκεφθούν στις ακτές της Πρέβεζας, μόνο που αυτές δεν είναι έτοιμες να τους υποδεχθούν.

Έτοιμη, δεν είναι στο μεγαλύτερο μέρος της και η Κυανή Ακτή αφού τα χορτάρια στο περιαστικό δάσος, το οποίο χρειάζεται να διανύσουν οι λουόμενοι για να φθάσουν στην παραλία, σε αρκετά σημεία ξεπερνούν και το 1 μέτρο.

Δυστυχώς, ο Δήμος Πρέβεζας δεν έδειξε στην Κυανή Ακτή την ίδια σπουδή που έδειξε σε άλλα σημεία της ίδιας περιοχής. Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνει στο άμεσο μέλλον …

 

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Δείτε τις περιοχές που θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος αύριο Τρίτη

20/03/2023, 5:36 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Περιοδεύων Ισπανόφωνος Κινηματογράφος» στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας με την ταινία “Η σκοτεινή πλευρά της καρδιάς/ Εl lado oscuro del corazon”

20/03/2023, 5:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του Δημητρίου Συγκούνα

20/03/2023, 5:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Διάθεση Δωρεάν Ψηφιακής Υπογραφής σε κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

20/03/2023, 5:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Δημοτικό Σχολείο Παντοκράτορα τοποθετήθηκε απινιδωτής

20/03/2023, 4:59 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Βράβευση του Δήμου Πάργας στην Verde Tec για την πρόοδο του στην διαχείριση απορριμμάτων

20/03/2023, 3:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites