Δευτέρα, 06/07/2020

Ένας σύγχρονος Ηλεκτροκαρδιογράφος από την Foppen για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Στη δωρεά ενός σύγχρονου Ηλεκτροκαρδιογράφου, που θα καλύψει τις ανάγκες του Τμήματος Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Πρέβεζας, προχώρησε η εταιρεία OLYMPIC EEL & SALMON SA (FOPPEN).

Την Παρασκευή 29 Μαϊου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου Πρέβεζας, η τελετή παράδοσης παραλαβής του νέου μηχανήματος, παρουσία της Διευθύντριας της εταιρείας στη ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας κας Βίκυς Νίκου και του Διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρη Σκανδάλη.

«Θέλουμε να στηρίξουμε με σεβασμό την πόλη της Πρέβεζας και το προσωπικό που τόσα χρόνια προσφέρει για την εταιρεία» τόνισε μεταξύ άλλων η κα Βίκυ Νίκου ενώ ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας αφού ευχαρίστησε την επιχείρηση για την ευγενική δωρεά της σημείωσε πως η OLYMPIC EEL & SALMON SA (FOPPEN) είναι μία μεγάλη εταιρεία που βοηθάει την οικονομία του τόπου και τόνισε πως οτιδήποτε γίνεται για το Νοσοκομείο από οποιονδήποτε είναι καλοδεχούμενο, πόσο μάλλον ένα μηχάνημα το οποίο είναι τέτοιας δυναμικότητας.

«Δεν έχουμε παράπονο, οι επιχειρήσεις της Πρέβεζας στηρίζουν πολύ και κυρίως σε υλικά» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σκανδάλης κάνοντας παράκληση στην κα Νίκου να ξανακάνει προσφορά στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “Ένας σύγχρονος Ηλεκτροκαρδιογράφος από την Foppen για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Πρέβεζας”

  1. Ο/Η Νικ λέει:

    Να ανεβάσετε και την ανακοίνωση του συλλόγου «εργαζομένων » του νοσοκομείου για αυτή την δωρεά για να καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης της περιοχής για πιο λόγο δεν υπάρχει καινούριο νοσοκομείο στην Πρέβεζα.ΝΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΊΣ,ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ δεν έχουμε σύγχρονες παροχές υγείας.Γιατι τα απολιθώματα κάνουν παιγνίδι στις πλάτες μας χτίζοντας πολιτικές καριέρες ( τρομάρα τους)

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ