Τετάρτη, 30/09/2020

Στη πρώτη γραμμή της «μάχης» οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Η 7η Απριλίου είναι η ημερομηνία «γέννησης» το 1948 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ενός εξειδικευμένου οργάνου του ΟΗΕ για θέματα Υγείας.

Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (World Health Day), η οποία επικεντρώνεται σε σημαντικά προβλήματα της δημόσιας υγείας που απασχολούν όλο τον κόσμο.

Το 2020 η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι αφιερωμένη στις νοσηλεύτριες και τις μαίες και τον κρίσιμο ρόλο που παίζουν στην διατήρηση της παγκόσμιας υγείας.

Το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας με την προτροπή της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας και με προσπάθειες των εργαζόμενων του Γ.Ν. Πρέβεζας, δημιούργησε σποτάκι για την Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας.

Η Αναστασία και ο Κωνσταντίνος που πρωταγωνιστούν στο σποτ, είναι μαζί με όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά του κορωνοϊού.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές θα ήθελαν πάρα πολύ να είναι στο σπίτι τους με τις οικογένειες τους, όμως μένουν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας για εμάς και μας καλούν να μείνουμε σπίτι για εκείνους.

Δείτε το σποτ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “Στη πρώτη γραμμή της «μάχης» οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πρέβεζας”

 1. Ο/Η χ? λέει:

  Κυρία Σολδάτου,
  σας ευχαριστούμε για το άρθρο.
  Όμως, σας παρακαλώ, αλλάξτε αυτό το «νοσοκόμες» με το σωστό νοσηλευτές-τριες.
  Δείτε και το
  http://enne.gr/17271

  Ευχαριστώ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ