Τρίτη, 22/09/2020

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊου από την Πρέβεζα νοσηλεύεται στα Γιάννενα

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων νοσηλεύεται ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού από την Πρέβεζα, το οποίο επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 44χρονη γυναίκα, η οποία παρουσίασε υψηλό πυρετό και αφού επισκέφθηκε ιδιώτη γιατρό της Πρέβεζας, παραπέμφθηκε και μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, όπου αρχικά διαγνώσθηκε με πνευμονία.

Από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊου για αυτό η νοσηλεία της έγινε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έξω από το κεντρικό κτίριο του Νοσοκομείου.

Αργά σήμερα το απόγευμα βγήκαν τα αποτελέσματα του δείγματος το οποίο ελήφθη από την ασθενή και βρέθηκε θετική στον Κορωνοϊο.

Αμέσως διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών της.

Στη Μονάδα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων νοσηλεύεται επίσης και ο γιατρός του Νοσοκομείου Πρέβεζας που πριν από λίγες ημέρες διαπιστώθηκε πως είναι θετικός στον Κορωνοϊο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ