Συνεργασία ΜΟΘΕ Πρέβεζας με το Ηπατολογικό Ιατρείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Στα πλαίσια αντιμετώπισης και εξάλειψης της ηπατίτιδας μέχρι το 2030, έρχεται να προστεθεί άλλη μία πολύτιμη συνεργασία, εκείνη της ΜΟΘΕ Πρέβεζας με το Ηπατολογικό Ιατρείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Η πρώτη συνάντηση, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, με την επίσκεψη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του ηπατολογικού ιατρείου, κκ Θεόπιστου Βασιλείου (Ιατρός, Επιμελητής Α’), Καββαδία Αθανάσιου (Ειδικευόμενος Ιατρός) και Ντούσκου Θωμά (Νοσηλευτής). Σε αυτή τη συνάντηση, ενημερώθηκαν οι ασθενείς της μονάδας για τους τρόπους αντιμετώπισης των χρόνιων ηπατιτίδων, τις νέες θεραπείες, και διενεργήθηκε κλινικός έλεγχος καθώς και αιμοληψίες για ιολογικό έλεγχο σε 34 μέλη.

Οι επισκέψεις από το εξειδικευμένο προσωπικό του Νοσοκομείου, θα διενεργούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να επιτυγχάνεται καλύτερη παρακολούθηση των οδηγιών που δόθηκαν.

Η Μονάδα εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στους ιατρούς καθώς και στο νοσηλευτή του Νοσοκομείου για τη συνεργασία και την υποστήριξή τους στις δράσεις που γίνονται με στόχο τη σωματική υγεία των θεραπευομένων.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Π.Ε Πρέβεζας εντοπίστηκαν τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού στην Ήπειρο το τελευταίο 24ωρο

03/12/2020, 6:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Έκκληση του Νίκου Καλαντζή για προσοχή μετά τα κρούσματα κορωνοϊού στο Δήμο Ζηρού

03/12/2020, 4:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Σύλλογος “Δύναμη” ζητά τη δημιουργία κέντρων ημερήσιας φροντίδας και ξενώνα φιλοξενίας παιδιών και ενηλίκων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

03/12/2020, 12:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Παράταση στις δόσεις ρυθμίσεων επιχειρήσεων και εργοδοτών για τις οποίες είχε χορηγηθεί παράταση προθεσμίας καταβολής στο πλαίσιο των μέτρων COVID-19.

03/12/2020, 12:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα Κέντρα Υγείας του Καναλακίου και της Πάργας επισκέφθηκε ο Βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας

03/12/2020, 11:59 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μήνυμα Δήμου Πρέβεζας για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

03/12/2020, 11:25 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites