Κυριακή, 20/09/2020

Συνεργασία ΜΟΘΕ Πρέβεζας με το Ηπατολογικό Ιατρείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Στα πλαίσια αντιμετώπισης και εξάλειψης της ηπατίτιδας μέχρι το 2030, έρχεται να προστεθεί άλλη μία πολύτιμη συνεργασία, εκείνη της ΜΟΘΕ Πρέβεζας με το Ηπατολογικό Ιατρείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Η πρώτη συνάντηση, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, με την επίσκεψη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του ηπατολογικού ιατρείου, κκ Θεόπιστου Βασιλείου (Ιατρός, Επιμελητής Α’), Καββαδία Αθανάσιου (Ειδικευόμενος Ιατρός) και Ντούσκου Θωμά (Νοσηλευτής). Σε αυτή τη συνάντηση, ενημερώθηκαν οι ασθενείς της μονάδας για τους τρόπους αντιμετώπισης των χρόνιων ηπατιτίδων, τις νέες θεραπείες, και διενεργήθηκε κλινικός έλεγχος καθώς και αιμοληψίες για ιολογικό έλεγχο σε 34 μέλη.

Οι επισκέψεις από το εξειδικευμένο προσωπικό του Νοσοκομείου, θα διενεργούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να επιτυγχάνεται καλύτερη παρακολούθηση των οδηγιών που δόθηκαν.

Η Μονάδα εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στους ιατρούς καθώς και στο νοσηλευτή του Νοσοκομείου για τη συνεργασία και την υποστήριξή τους στις δράσεις που γίνονται με στόχο τη σωματική υγεία των θεραπευομένων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ