Τρίτη, 22/09/2020

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Αθλητικός Σύλλογος Πρέβεζας «ΕΥΖΗΝ»

Ένα μεγάλο αθλητικό βήμα έκανε ο Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ «ΕΥ ΖΗΝ» τη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 , όπου παραβρέθηκε στη Ημερίδα Κλειστού Στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Στη Ημερίδα συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο .

Η εμπειρία ήταν καταπληκτική και συνάμα δύσκολη με τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Πρέβεζας «ΕΥΖΗΝ» , με κόπο και θάρρος να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ και κατακτώντας 2 ΧΡΥΣΑ μετάλλια και με τα περισσότερα παιδιά στις πρώτες θέσεις. 

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητής της σφαιροβολίας στη κατηγορία ΠΠΑ΄, ΣΤΑΓΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ανάμεσα σε 17 αθλητές κατέκτησε την 1η θέση (ΧΡΥΣΟ) με βολή 15,23μ.

Ο αθλητής του ύψους στη κατηγορία ΠΠΑ΄,  ΜΙΤΑ ΑΝΤΡΕΑΣ κατέκτησε την 1η θέση (ΧΡΥΣΟ) στο ύψος με άλμα 1,86μ.

Επίσης η αθλήτρια ΑΔΑΜΟΥ ΑΝΘΙΑ στα 150μ στη κατηγορία ΠΚΑ΄ ανάμεσα σε 45 αθλήτριες κατέκτησε την 6η θέση με χρόνο 20,20. Στο ίδιο αγώνισμα 150μ συμμετείχε και η αθλήτρια ΚΑΡΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙΑ που με επίδοση 20,94 κατέκτησε την 13η θέση.

Ακόμη ο αθλητής ΔΑΜΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ στη κατηγορία ΠΠΑ΄ έτρεξε 1200μ και ανάμεσα σε 30 αθλητές κατέκτησε την 9η θέση με χρόνο 3,46,74

Η αθλήτρια του μήκους ΡΙΖΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ στη κατηγορία ΠΚΑ΄, ανάμεσα σε 26 αθλήτριες κατέκτησε την 10η θέση.

Η αθλήτρια των 60μ ΤΟΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ στη κατηγορία ΠΚΑ΄ ανάμεσα σε 71 αθλήτριες κατέκτησε την 18η θέση.

Τέλος η αθλήτρια της σφαιροβολίας ΤΣΟΚΑ ΜΑΡΙΑ στη κατηγορία κορασίδες, ανάμεσα σε 18 αθλήτριες κατέκτησε την 10η θέση

 Η γυμνάστρια Γέροντα Σίλα και το ΔΣ του ΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ «ΕΥ ΖΗΝ» συγχαίρουν θερμά όλους τους αθλητές τους για την αγωνιστικές τους επιτυχίες και τους εύχεται καλή συνέχεια για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.

 

Το ΔΣ του Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ «ΕΥ ΖΗΝ»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ