Νίκος Παναγιωτόπουλος από την Πρέβεζα : “Οι Έλληνες δεν πρέπει να φοβούνται, γιατί έχουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις”

Με επίσημο προσκεκλημένο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας στο ξενοδοχείο Margarona Royal.

Το παρών στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ έδωσαν μεταξύ άλλων τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας οι βουλευτές Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης, Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, Άρτας Γιώργος Στύλιος και Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Ηπείρου Χρήστος Γούσης, οι Δήμαρχοι Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και Ζηρού Νίκος Καλαντζής, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των Νοσοκομείων Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης και Άρτας Ευάγγελο Ντάκουλας και ο πολιτευτής Σπύρος Κυριάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας ευχήθηκε καλή χρονιά και καλωσόρισε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας αλλά και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ έκανε και έναν σύντομο απολογισμό των όσων πέτυχε η ΝΟΔΕ τα 4 αυτά χρόνια που ο ίδιος είναι πρόεδρος.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Αν. Γραμματέας Οργανωτικού Τζιανλούκα Ματσίρας  και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης ο οποίος διάβασε και τον χαιρετισμό του Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου του κόμματος του κ. Στέλιου Κονταδάκη, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και ο Βουλευτής Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέργιος Γιαννάκης.

«Η Ελλάδα μέσα σε λίγους μήνες έκανε σημαντική πρόοδο. Εξέπληξε ευχάριστα. Η Κυβέρνηση έκανε μια πολύ καλή αρχή και έβαλε τα πράγματα στη σωστή βάση. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο δύσκολη υπόθεση είναι η ανάταση της Ελλάδας, νομίζω όμως από την αρχή κιόλας αυτή η Κυβέρνηση έδειξε ότι διαθέτει σχέδιο, προγραμματισμό και σοβαρότητα» τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε «Με δεδομένο το ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, ξεκινάμε διαγωνιστικές διαδικασίες προκειμένου οι Αμυντικές Βιομηχανίες να σταθούν στα πόδια τους».

Στην συνέχεια ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε πως «Οι Έλληνες δεν πρέπει να φοβούνται, γιατί έχουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις! Κάτι που πρέπει να φοβόμαστε, δεν είναι άλλο από τον κακό μας εαυτό. Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, σημαίνει ισχυρή αποτρεπτική δύναμη για τη Χώρα. Αποτροπή σημαίνει ότι οποιοσδήποτε σκέφτεται κάτι κακό εναντίον κυριαρχικών μας συμφερόντων, γνωρίζει ότι το κόστος θα είναι μεγαλύτερο από το όφελος για εκείνον».

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας πρόσφερε στον Υπουργό μια ασημένια εικόνα του πολιούχου της Πρέβεζας Αγίου Χαραλάμπους και ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας.

Ο τυχερός που πέτυχε το φλουρί ήταν ο Γιώργος Χαραλαμπίδης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Υπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, όπου συναντήθηκε με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

That Facebook ID is unauthorized for use, please go to Settings and add it.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites