Κυριακή, 20/09/2020

Η πρώτη ολοκληρωμένη μεσοθεραπεία με φυσικό τρόπο ήρθε και στην Πρέβεζα

Την ευκαιρία να κάνουν μία εντατική κούρα ανανέωσης με θεαματικά αποτελέσματα, είχαν δεκάδες γυναίκες που επισκέφθηκαν το Κέντρο Αισθητική «Μορφή» στην Πρέβεζα.

Tο έμπειρο προσωπικό του ινστιτούτου Μορφή μαζί με την επιστημονική υπεύθυνο και ιδιοκτήτρια κ. Ευδοκία Γκιορτου και την κ. Μπουκουβάλα Δανάη επιστημονικός συνεργάτης της FBM Anagenessis

Στην ημέρα ομορφιάς που πραγματοποίησε η Ελληνική Εταιρεία επαγγελματικών καλλυντικών FBM Anagenessis Personal Clinic, εξειδικευμένοι αισθητικοί με την συνεργασία της αισθητικού Ευδοκίας Γκιόρτου, εφάρμοσαν σε κυρίες κάθε ηλικίας την πρώτη ολοκληρωμένη θεραπεία που αντιγράφει το Lifting και την μεσοθεραπεία με τρόπο φυσικό. Πρόκειται για το καινοτόμο δραστικό μόριο το οποίο προστατεύει τα τελομερή έτσι ώστε να διασφαλιστεί η μακροζωία των κυττάρων και να αντιμετωπιστούν οι αλλοιώσεις που σχετίζονται με την γήρανση, σε συνδυασμό με βλαστοκύτταρα από Edelweiss & Υαλουρονικό.

Η μέθοδος εξαφανίζει σταδιακά τις ρυτίδες, αποκαθιστά τον χαμένο όγκο, βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος, το ενυδατώνει και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.

Στην φωτογραφία βλέπουμε αποτελέσματα πελάτισσα του ινστιτούτου μορφή με τα προϊόντα κ θεραπείες FBM Anagenessis .
Η πελάτισσα έχει κάνει την πρώτη δοκιμαστική θεραπεία Anagenessis και χρήση των προϊόντων 10 μέρες.

Γυναίκες που ξεκίνησαν την θεραπεία πριν λίγες ημέρες είδαν ορατά αποτελέσματα και ένιωσαν αμέσως τη διαφορά… Βαθιά, ολική ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος του προσώπου, χωρίς νυστέρι!

Τα προϊόντα της FBM Anagenessis είναι επαγγελματικά και θα τα βρείτε σε δερματολόγους και σε ινστιτούτα αισθητικής, καθώς και στο site http://www.fbmanagenessis.gr/el/

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ