Στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας η εκπομπή της ΕΡΤ3 “Κυριακή στο χωριό”

photo αρχείου

Η   ΕΡΤ 3  ΣΤΟ  ΧΩΡΙΟ   ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ   ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Έπειτα  από πρόσκληση  της Νέας  Ένωσης  Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας  προς το κρατικό κανάλι της ΕΡΤ3  και συγκεκριμένα στην εκπομπή  «Κυριακή στο Χωριό»  το συνεργείο της ALPHA PRODUCTION θα βρεθεί στο Νομό μας  όπου και θα φιλοξενηθεί από την Ενωση  για τις ανάγκες της εκπομπής .  

Στα πλαίσια  την  επικοινωνιακής  πολιτικής με  στρατηγικό σχεδιασμό  και με την  εξωστρέφεια που μας χαρακτηρίζει  σαν Ένωση , το οποίο είναι  και το βασικό μας όπλο για την εξέλιξη  του τουριστικού προιόντος  του νομού μας, καλούμε για δεύτερη φορά  την συγκεκριμένη εκπομπή . 

Το συνεργείο  από  15/11/19 εώς 17/11/19 θα βρίσκεται στην περιοχή μας   για  τα γυρίσματα της εκπομπής .

Στόχος  της  ένωσης   είναι  η ανάδειξη  των συγκριτικών  τουριστικών  πλεονεκτημάτων της  περιοχής μας. Με  την προβολή της  εκπομπής θα δοθεί η ευκαιρία  να προβληθούν  σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε όλο  τον κόσμο  μέσω δορυφόρου η φιλοξενία μας , τα τοπικά  ήθη  και έθιμα μας, οι χοροί, τα γλέντια , η παραδοσιακή  μας  γαστρονομία. Με την βοήθεια των έμπειρων γυναικών του Αγίου Θωμά  θα  προσφερθούν τοπικά εδέσματα όπως επίσης αξιόλογοι και ικανοί τοπικοί  παραγωγοί  μας θα παρουσιάσουν τα ιδιαίτερα τοπικά προιόντα τους.

Εκλεκτοί  καλεσμένοι  του χωριού   αλλά  και σημαντικοί άνθρωποι  του τόπου μας  που έχουν αφήσει  το αποτύπωμα τους στην κοινωνία ,  θα  αφηγηθούν με το δικό τους τρόπο την πλούσια  ιστορία του χωριού  αλλά και του νομού γενικότερα .

Στην  εκπομπή  θα  προβληθούν  Αρχαιολογικοί  – ιστορικοί  χώροι , τοπία , ποτάμια , παραλίες κτλ. Όπως  επίσης  δραστηριότητες ( ράφτινγκ – κανό , ιππασία  κ.α.) και καλλιτέχνες  που δημιουργούν έργα από μέταλλο , θαλασσόξυλα   και άλλα υλικά.

Η εκπομπή  θα  είναι πολύωρη  και  με πανηγυρικό χαρακτήρα.  

Είστε  όλοι  καλεσμένοι την  Κυριακή  17/11/19 και ώρα  10πμ στο λιμάνι  του Αγίου  Θωμά Πρεβέζης .

Θέλουμε  να  ευχαριστήσουμε  όλους  όσοι θα βοηθήσουν  για  τη διεξαγωγή της εκπομπής   και  ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Αγίου  Θωμά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή  Κυριακή στο χωριό  όπως επίσης και  στην εταιρεία παραγωγής ALPHA PRODUCTION  που θα επιμεληθεί με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο όλα  τα  Brand name του νομού μας . Τους ευχαριστούμε για τον  τηλεοπτικό χρόνο που μας διαθέτουν και είμαστε από τους πρώτους στις προτιμήσεις τους  σαν προορισμός .

Μ ε τιμή 

Το  Δ.Σ.  της  Ενωσης 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Πάργας

03/12/2021, 10:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάθηκαν τα χρήματα για το έργο του Κολυμβητηρίου Πρέβεζας με αποκλειστική ευθύνη της Δημοτικής Αρχής

03/12/2021, 8:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Ειδικό Σχολείο Πρέβεζας επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος

03/12/2021, 4:28 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με ηλεκτροκίνητα γκολφ καρτ η προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία στην Αρχαία Νικόπολη

03/12/2021, 4:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η “Ανάπτυξη Τώρα” δεσμεύεται για την εκπόνηση ενός ολιστικού σχέδιο δράσης για τα άτομα με αναπηρία

03/12/2021, 3:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σέ κλίμα Ιδιαίτερης συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης η χειροτονία του Κωνσταντίνου Παγκράτη

03/12/2021, 11:23 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites