Πέμπτη, 02/07/2020

Πρέβεζα : Αγαπούν το surf, λατρεύουν τη φύση και φροντίζουν το περιβάλλον!

Ένα δυνατό μήνυμα για καθαρότερο περιβάλλον έστειλαν surfers και κάτοικοι στη παραλία της Λούτσας και του Βράχου.

photos Borislav Kamilov

Πριν λίγες ημέρες και ενώ ένα μεγάλο σύστημα σάρωσε τις ακτές του Νομού, οι λάτρεις του Surf βρέθηκαν στην παραλία για να κυνηγήσουν τις ιδανικές συνθήκες και να απολαύσουν την ασχολία τους.

photos Borislav Kamilov

Εκτός από τα μεγάλα κύματα, στην ακτή συνάντησαν πλήθη σκουπιδιών, κυρίως πλαστικά. Στην αρχή ένας νεαρός κάτοικος της περιοχής είχε ήδη ξεκινήσει να μαζεύει κάποια από αυτά στην άλλη άκρη της παραλίας, ενώ στη συνέχεια μία ομάδα Βούλγαρων surfers που βρέθηκαν στην περιοχή έδειξαν μεγάλη προθυμία να βοηθήσουν.

photos Borislav Kamilov

Στο τέλος της ημέρας ντόπιοι και surfers ένωσαν τις δυνάμεις τους και όλοι μαζί πραγματοποίησαν αυθόρμητα και απρογραμμάτιστα τον καθαρισμό της ακτής, στέλνοντας έτσι δυνατά το μήνυμα του εθελοντισμού.

photos Borislav Kamilov

Ο λάτρης της φύσης και πολύ καλός surfer Κωνσταντίνος Χατζόπουλος φιλοξενείτε στα μέρη μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μιλώντας στο mypreveza.gr τόνισε το πιστεύω του πως η Πρέβεζα και η ευρύτερη περιοχή συγκαταλέγεται στους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας για όσους αγαπούν το surf, ενώ για τον καθαρισμό της ακτής είπε «Το θεωρούμε καθήκον μας και ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτά που η φύση μας δίνει απλόχερα για αυτό και επιπεδωθήκαμε αυθόρμητα σε έναν καθαρισμό της παραλίας.»


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες: , ,

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ