Κυριακή, 05/07/2020

«Άρωμα» γυναίκας στη διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Εντός των ημερών, ίσως και ωρών, αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των νέων διοικητών που θα αναλάβουν τα ηνία των νοσοκομείων της χώρας.

Οι ανακοινώσεις των ονομάτων αναμένεται να γίνουν τμηματικά. Πρώτα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των διοικητών των νοσοκομείων της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, δηλαδή της Αττικής.

Αναφορικά με το Νοσοκομείο Πρέβεζας, η παραίτηση του Μίλτου Παππά αναμένεται να επισπεύσει την ανακοίνωση του ονόματος, το οποίο ασφαλείς πηγές αναφέρουν πως έχει κλειδώσει.

Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να είναι γυναίκα η νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του mypreveza.gr το πρόσωπο που όλα δείχνουν πως θα αναλάβει την διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας έχει διατελέσει από το 2013 έως το 2017 αναπληρώτρια διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Έχει σπουδές στο Management στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Ηλεκτρονικό και το Διεθνές Εμπόριο στο Universidad Complutense de Madrid και στη διοίκηση υγειονομικών μονάδων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ενώ πρόσφατα διετέλεσε ειδική επιστημονική συνεργάτης του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ