Η Πρέβεζα νέος προορισμός για τον τουριστικό κολοσσό jet2holidays της Μ. Βρετανίας

Μία νέα συνεργασία που καθιστά την ακτογραμμή της Ηπείρου, ένας από τους καλύτερους  προορισμούς για τους Βρετανούς τουρίστες την νέα τουριστικής σεζόν, παρουσιάστηκε σήμερα στην Πρέβεζα. 

Ο τουριστικός κολοσσός του Ηνωμένου Βασιλείου, η εταιρία jet2holidays και το μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο του Νομού Πρέβεζας το ITS Travel ανακοίνωσαν στους ξενοδόχους των Νομών Πρέβεζας και Θεσπρωτίας, που βρέθηκαν στο Hotel Dioni, τα πλάνα τους για την επόμενη τουριστική περίοδο.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην παρουσίαση ήταν, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας και Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Στράτος Ιωάννου, ο Διευθυντής του Αεροδρομίου του Ακτίου κ. Νίκος Παύλου και ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης.

Τα στελέχη της εταιρίας αλλά και τους ξενοδόχους, καλωσόρισε ο Διευθυντής του ITS Travel Parga κ. Αντώνης Ζυγούρης.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της jet2holidays κ. Steve Heapy, η αεροπορική εταιρία του οργανισμού jet2.com, η οποία όπως ανακοίνωσε το καλοκαίρι του 2020 θα προσγειώνεται στο αεροδρόμιο του Ακτίου τέσσερις φορές την εβδομάδα, μετέφερε 3,8 εκατομμύρια επιβάτες την σεζόν 2018-19, γεγονός που την καθιστά την 2η μεγαλύτερη βρετανική αεροπορική εταιρία σε πωλήσεις μετά την TUI.

Η jet2Holidays, αναλύοντας αυτά τα στοιχεία, δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις επενδύσεις στην Ελλάδα εκεί που άλλες εταιρίες κάνουν πίσω. Για να συμβεί αυτό όπως τόνισε ο κ. Heapy, χρειάζεται και η συνεργασία με τους ξενοδόχους της περιοχής καθώς και με όλους τους αρμόδιους φορείς για την δημιουργία υποδομών.

Επίσης, εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος  στη «μόδα» των airbnb, σημειώνοντας πως, δεν μπορεί να σταματήσει εκείνους που θέλουν να κλείσουν μόνο μια πτήση μέσω της Jet2Holidays αλλά η εταιρία του φροντίζει μαζί με την τιμή της πτήσης να παρουσιάζει και ένα ελκυστικό πακέτο διακοπών με διαμονή ώστε να διαφημίσει τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται σε κάθε προορισμό.

Η jet2holidays είναι από τις ελάχιστες εταιρίες που προσφέρει πακέτα διακοπών μόνο με τα δικά της αεροσκάφη. Η εταιρία διαθέτει 100 αεροσκάφη ,αυτή τη στιγμή, ενώ σχεδιάζει να αποκτήσει ακόμη τέσσερα μέσα στην επόμενη χρονιά. Ακόμη βασικό της πλεονέκτημα είναι το ρευστό που διαθέτει. Η οικονομική σταθερότητα της εταιρίας αποτελεί εγγύηση για την καλή πορεία της στην αγορά με τον  Steve Heapy να δεσμεύεται πως, παρά την απειλή του BREXIT, η Jet2Holidays και η jet2.com δεν θα αντιμετωπίσoυν κανένα απολύτως πρόβλημα τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβρη του 2020.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites