ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Να φτιάξουμε από την αρχή ό,τι καταστράφηκε (άρθρο του υποψήφιου Βουλευτή Πρέβεζας στην εφημερίδα Παραπολιτικά”

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα “Παραπολιτικά” του άρθρου του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Σπύρου Κυριάκη

Οι Έλληνες θα κληθούμε να αποφασίσουμε ποιος θα κυβερνήσει αυτόν τον τόπο. Ήδη η μάχη των ευρωεκλογών έδειξε ποιος είναι πια ο σίγουρος, ο πιο εγγυημένος δρόμος για τη χώρα μας.

Οι χοροί τελείωσαν, οι ψεύτικες υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια θα μπουν για τα καλά στο χρονοντούλαπο ως μια κακή, πολύ κακή στιγμή στην Ιστορία της χώρας.

Η Ελλάδα στα μέσα του 2019 αλλάζει. Αφήνει σιγά-σιγά πίσω της πολλά χρόνια οικονομικής και κοινωνικής κρίσης , η οποία ιδίως τα τελευταία 4 χρόνια έγινε και κρίση αξιών. Μια κρίση που πληρώνουν οι νέοι της γενιάς μου.

Η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε λίγες μέρες θα κερδίσουν και τη μάχη των εθνικών εκλογών, μια μάχη που μόλις την Κυριακή 7 Ιουλίου ξεκινά. Μια μάχη να ανακτήσει η χώρα τις χαμένες της δυνάμεις, μια μάχη να ανακτήσει η χώρα μας το κύρος της στις αγορές, μια μάχη να ξαναγίνει η Ελλάδα μια κανονική χώρα της ευρωζώνης.

Η Ν.Δ. δεν υπόσχεται μαγικές λύσεις, δεν τάζει στους πάντες τα πάντα. Υπόσχεται μόνο να θέσει τις σωστές βάσεις και να δημιουργήσει μια οικονομία ισχυρή, που θα παρέχει ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας με υψηλές αποδοχές.

Οι συμπολίτες μας δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Δεν έχουν άλλες αντοχές για δοκιμές, ούτε για σχέδια μακροπρόθεσμα. Θέλουν λύσεις τώρα και λύσεις σίγουρες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις προγραμματικές του θέσεις έθεσε ως στόχο τη μείωση της ανεργίας με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με υψηλότερες αποδοχές και καλύτερες συνθήκες εργασίας και όλα αυτά μέσω των επενδύσεων κυρίως στον ιδιωτικό τομέα.

Έθεσε στόχους που αφορούν τη γενιά μας, η οποία δεν ζητάει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από την κανονικότητα. Να μπορεί να δημιουργήσει οικογένεια, να μπορεί να αντεπεξέλθει ικανοποιητικά στις καθημερινές απαιτήσεις και να ζει καλά όχι μεταναστεύοντας, αλλά ζώντας στη χώρα της.

Άλλωστε, ένας από τους στόχους που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι να επιστρέψουν και οι χιλιάδες των νέων που εγκατέλειψαν τη χώρα μας.

Να φτιάξουμε από την αρχή ό,τι καταστράφηκε και να θέσουμε τις βάσεις για μια ισχυρή Ελλάδα που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. Γι’ αυτό εμείς, η γενιά η μικρότερη των σαραντάρηδων, στις 7 Ιουλίου, όλοι μαζί, θα κάνουμε το μεγάλο βήμα για την αλλαγή της πατρίδας μας. Για την οικονομία, την Υγεία, την Παιδεία, την ασφάλεια, για το κοινωνικό κράτος. Η Ελλάδα μας αλλάζει σελίδα και όλοι μαζί θα τη σηκώσουμε ψηλά, πολύ ψηλά, εκεί που της αξίζει.

Στις 7 Ιουλίου θα γεμίσουμε την Ελλάδα με γαλάζια ψηφοδέλτια! Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα αλλάζει!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Το έθιμο με τα πολυσπόρια

20/11/2023, 11:54 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Απελευθέρωση της πόλεως τοπική εορτή (του Θεόδωρου Δράκου)

24/10/2023, 8:56 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία και μαρτυρίες για τη Νικόπολη στη γραμματεία της βυζαντινής εποχής (Β΄Μέρος)

24/10/2023, 7:46 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία και μαρτυρίες για τη Νικόπολη στη γραμματεία της βυζαντινής εποχής

23/10/2023, 3:31 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Παναγία η Πρεβεζάνα

14/08/2023, 9:35 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Αντί επικηδείου για τον Γιώργο Ι. Μουστάκη

20/07/2023, 12:20 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Τουρκική Εισβολή στη Κύπρο. 49 χρόνια Κατοχής (του Γιάννη Γιώτη)

20/07/2023, 11:00 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πνιγμοί στην θάλασσα και ασφαλής κολύμβηση (του Απόστολου Κατσανάκη)

18/07/2023, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites