Κυριακή, 20/09/2020

Στους Πρεβεζάνους της Αθήνας μίλησε ο Σπύρος Κυριάκης

Λίγες ώρες μετά την μεγάλη προεκλογικής συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο Κανάλι Πρέβεζας, ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης, μίλησε στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής συνομοσπονδίας.

Εκεί τον υποδέχθηκαν Πρεβεζάνοι της Αθήνας, φίλοι, αλλά και άνθρωποι που πήγαν για να τον ακούσουν πρώτη φορά. Αμέσως μετά την ομιλία του στην Αθήνα επέστρεψε στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα στο Κανάλι και την Καστροσυκιά για απογευματινή βόλτα και συναντήσεις με φίλους.

Ο Σπύρος Κυριάκης ανέφερε για την ομιλία του στην Αθήνα:

«Για μένα η συνάντηση με τους Πρεβεζάνους της Αθήνας ήταν αδιαπραγματευτη! Δεν γινόταν να μην τους συναντήσω. Φίλοι που με περίμεναν αλλά και πολλοί άνθρωποι που ήρθαν να με ακούσουν για πρώτη φορά! Τους ευχαριστώ όλους!Γέμισαν την αίθουσα της Πανηπειρωτικης Συνομοσπονδίας Κυριακή πρωί αψηφώντας την ζέστη! Από το Κανάλι λοιπόν,μετά το τέλος της προεκλογικής συγκέντρωσης του Σαββάτου βρέθηκα στην Αθήνα και από την Αθήνα πάλι πίσω στο Κανάλι και στην Καστροσυκια για απογευματινή βόλτα και συναντήσεις με φίλους.Όσες φορές κι αν χρειαστεί θα μηδενίζουμε τις αποστάσεις και έτσι θα κάνουμε και μετά τις εκλογές!Για την Πρέβεζα που θα αλλάξουμε μαζί.Για την Πρέβεζα που μας ωθεί να σηκωθούμε από τις καρέκλες και να δουλέψουμε.Δεν έχουμε άλλη επιλογή.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ