Τρίτη, 20/10/2020

Προβλήματα με την πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου του Καναλακίου

Την πλατεία Ομόνοιας θυμίζει το χωριό το οποίο μένω πριν την έναρξη του Μετρό. Μετά την δημιουργία του πεζοδρομίου, να σημειωθεί ότι η μελέτη ήταν από τον προηγούμενο αιώνα, ένα κομφούζιο δημιουργείτε τις μεσημεριανές ώρες στον κεντρικό δρόμου του Καναλακίου.

Το πλάτος του πεζοδρομίου θυμίζει πλατεία Συντάγματος με την μόνη διαφορά ότι ο δρόμος είναι αρκετά στενός. Απαγορευτικά υπάρχουν και από τις δυο μεριές που αγνοούνται συστηματικά από τους οδηγούς γιατί διπλά είναι οι καφετέριες και ως γνωστό η δύναμη της συνήθειας και του βολέματος είναι δύσκολο να ξεπεραστεί…. αλλά και οι χώροι στάθμευσης δεν επαρκούν. όχι μόνο για την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και για την χειμερινή.

Πολλοί καταστηματάρχες δυσανασχετούν γιατί έχει μειωθεί ο τζίρος τους διότι δηλώνουν ότι είναι κακοτεχνία έτσι όπως φτιάχτηκε το πεζοδρόμιο, αλλά και οδηγοί λεωφορείων και μεταφορών, πολλές φορές χρειάζονται αρκετά λεπτά να διασχίσουν (300 μέτρων απόσταση από την Εθνική τράπεζα μέχρι τα φανάρια) για να απεγκλωβιστούν από την κυκλοφοριακή συμφόρηση. (όλα αυτά ενω η διαδρομή είναι μονόδρομος)

Τα φανάρια που η ζωή τους ήταν περίπου 6 μήνες δεν λειτουργούν

Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ στους πολιτικούς της περιοχής για αυτό το έργο γνωρίζετε όλοι το μορφωτικό και κοινωνικό τους επίπεδο οπότε μπορείτε να αναλογιστείτε . Μην ξεχνάτε όμως ότι είναι προέκταση του εαυτού σας γιατί εσείς τους ψηφίζετε..

 

φωτογραφία αρχείου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ