Πλήρης αδιαφορία της δημοτικής αρχής σε ένα από τα πιο τουριστικά μέρη της Πρέβεζας

Καταγγελία για ανύπαρκτο φωτισμό στην παραλία βράχου

Η παραλία του Βράχου στο Δήμο Πρέβεζας είναι μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες όλου του Νομού. Δυστυχώς όμως είναι και αυτή θύμα της αδιαφορίας που μαστίζει χρόνια αυτή την δημοτική αρχή …
Σύμφωνα με την καταγγελία πολίτη η είσοδος της παραλίας του βράχου εδώ και μήνες δεν έχει για 200 μέτρα καθόλου φωτισμό. Οι τουρίστες και οι μόνιμοι κάτοικοι το βράδυ κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από τα διερχόμενα αυτοκίνητα μέσα στο σκοτάδι.
Από τους 15 στύλους της ΔΕΗ, από την αρχή της παραλίας μέχρι και τα μισά του βράχου οι 10 έχουν καμένες λάμπες. Τα φωτιστικά δε που υπάρχουν δεν λειτουργούν, αφού σύμφωνα με τον εξωτερικό συνεργάτη του Δήμου περιμένει εδώ και μήνες ένα καλώδιο και τα έχει απομονώσει επειδή έχουν βραχυκύκλωμα.
 Για τις λάμπες όμως;
Ο Εξωτερικός συνεργάτης του Δήμου ανέφερε στους κατοίκους που μας κατήγγειλαν το γεγονός,  ότι για να τις αλλάξει πρέπει να πάρει εντολή από τον αντιδήμαρχο Κύριο Ματέρη.
Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι σε επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας ( άκαρπες οι περισσότερες, αφού δε σηκώνει το τηλέφωνο) τους είπε ο αντιδήμαρχος πριν μήνες όταν ζητούσαν να απομακρυνθούν σκουπίδια και κλαδιά που ήταν πεταμένα για 7 μήνες έξω από τα σπίτια τους  ” μην με ξαναψηφίζετε”.
Κάτοικος της περιοχής ο οποίος μας έστειλε τις σχετικές φωτογραφίες και κοινοποίησε την καταγγελία και στο Δήμο Πρέβεζας, αναφέρει:  “Αναγκάζομαι εκ μέρους όλων των δημοτών που έχουμε κατοικίες σε αυτή την πανέμορφη περιοχή να καταγγείλω την ανυπαρξία του Δήμου και να ζητήσω και την παρέμβαση των αρχών γιατί είναι θέμα ασφάλειας η ύπαρξη φωτισμού.
 Άλλωστε πληρώνουμε τέλη για παροχή καθαριότητας και φωτισμού όπως όλοι οι δημότες, ασχέτως το χρονικό διάστημα που μένουμε εδώ.”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μήνυμα του Κώστα Μπάρκα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου 

19/05/2022, 11:18 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού Νίκου Καλαντζή για τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων

19/05/2022, 9:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεργασία μεταξύ Επιμελητηρίου Πρέβεζας και Ερευνητικού Εργαστηρίου Λογιστικής & Ελεγκτικής

19/05/2022, 9:30 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δύο συμβασιούχους γεωπόνους θα προσλάβει η ΔΑΟΚ Πρέβεζας

19/05/2022, 9:20 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Η Φλόγα της Μνήμης” άναψε στην Πρέβεζα – Λαμπαδηφορία για την Παγκόσμια αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

19/05/2022, 9:12 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Μείωση στην πίεση του νερού λόγω εργασιών της ΔΕΗ στο χώρο των αντλιοστασίων της ΔΕΥΑΠ

19/05/2022, 8:49 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites