Η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών συνδικάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 1/5/2019  η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών συνδικάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα

Στη συγκέντρωση στο Φόρο πήραν μέρος τα Σωματεία: Ι/Υ Ν. Πρέβεζας, Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Πρέβεζας, Οδηγών Ν. Πρέβεζας, Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πρέβεζας, Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας, Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Πρέβεζας, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας, η ΕΕΔΥΕ Πρέβεζας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας, Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Πρέβεζας, νεολαίοι, μαθητές υποψήφιοι Δήμαρχοι με την Λαϊκή Συσπείρωση των δήμων του νομού κ.λπ. .

Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας ο Ανδρέας Καραμάνης και εκ μέρους του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Πρέβεζας, ο Διονύσης Μπαλαδήμας. Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Γιώργος Πούμπης, Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας και μέλος της διοίκησης του εργατικού κέντρου Πρέβεζας.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε δυναμική γεμάτη παλμό πορεία στους δρόμους της Πρέβεζας. Η πορεία έκανε στάση έξω από το εργατικό κέντρο Πρέβεζας  όπου καταγγέλθηκε η πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας που, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ “χωρίς ίχνος τσίπας συνυπέγραψε το άθλιο κείμενο – δικόγραφο που κατέθεσε η πλειοψηφία της ηγεσίας της ΓΣΕΕ στο δικαστήριο για διορισμό διοίκησης, ένα Εργατικό Κέντρο-μαγαζάκι παραγωγής αντιπροσώπων, μέσα από τα προγράμματα του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, του ΟΑΕΔ, σεμινάρια κτλ. Μέσα από στήριξη εργοδοτικών μηχανισμών. Θεώρησαν πρέπον τον αποκλεισμό της ΔΑΣ.. μια πρακτική και κατεύθυνση που ακολουθούν οι δυνάμεις που βρίσκονται στην ηγεσία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-Ομάδα Βασιλόπουλου, ΣΥΡΙΖΑ) που συκοφαντεί και υπονομεύει, το σημαντικό ζήτημα της λειτουργίας των συνδικάτων και της συμμετοχής των εργαζομένων σ’ αυτά.”

Η εκδήλωση συνεχίστηκε στο Μνημείο του Σταύρου Κάππα στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας ενός από τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές την Πρωτομαγιά του 1944 στην Καισαριανή. Απαγγέλθηκαν ποιήματα και έγινε ομιλία από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Α’ βαθμού, Γιώργο Μισηρλή, και κατάθεση στεφάνων .


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites