Κυριακή, 20/10/2019

Εξαιρετική εμφάνιση των 11 αθλητών-ιων του Αθλητικού Συλλόγου Πρέβεζας «ΕΥΖΗΝ» που συμμετείχαν στο Διασυλλογικό Γυμνασίων στο Άργος Ορεστικό

Τη Κυριακή, 5 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκαν στο Άργος Ορεστικό στη Καστοριά οι Διασυλλογικοί αγώνες ΠΠΑ΄-ΠΚΑ΄(Γυμνασίων) . Στους εν λόγω αγώνες, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, συμμετείχαν 35 σύλλογοι στίβου Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Κέρκυρας.

Στους  Διασυλλογικούς αυτούς αγώνες, που έχουν βαθμολογικοί αξία, ο Α.Σ.Πρέβεζας «ΕΥ ΖΗΝ» κατέλαβε την 10 θέση.

Οι 11 αθλητές-ιες που συμμετείχαν έφεραν όλοι βαθμούς στο σύλλογο, σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές-ιες του ΑΣ Πρέβεζας «ΕΥΖΗΝ», οι οποίοι διακρίθηκαν είναι:

ΜΙΤΑ ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ

ΣΤΑΓΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ

Όπως επίσης και οι αθλητές που ήταν πολύ κοντά στα μετάλλια ήταν:

 ΑΔΑΜΟΥ ΑΝΘΙΑ  4η ΘΕΣΗ ΣΤΑ 150Μ

ΔΑΜΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 4η ΘΕΣΗ ΣΤΑ 1000Μ

Ακόμη οι αθλητές Μίτα Αντρέας και Αδάμου Ανθία έπιασαν το όριο για τους Πανελλήνιους Αγώνες που θα γίνουν τον Ιούλιο στην Καβάλα.

            Η γυμνάστρια, Γέροντα Σίλα, και το ΔΣ του ΑΣ Πρέβεζας «ΕΥΖΗΝ» συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές του για την αγωνιστικότητά τους και το πνεύμα υγιούς άμιλλας που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το αγωνιστικό πρόγραμμα συνεχίζεται με τους παρακάτω σημαντικούς αγώνες:

  • «Ιόνιοι» στη Λευκάδα
  • «Γιτάνεια» στην Ηγουμενίτσα και
  • «Καποδίστρεια» στην Κέρκυρα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “Εξαιρετική εμφάνιση των 11 αθλητών-ιων του Αθλητικού Συλλόγου Πρέβεζας «ΕΥΖΗΝ» που συμμετείχαν στο Διασυλλογικό Γυμνασίων στο Άργος Ορεστικό”

  1. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

    που έχουν βαθμολογικοί αξία>>>>>>>>βαθμολογική αξία

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ