Παρασκευή, 18/09/2020

Αισιοδοξία, ενότητα και αποφασιστικότητα για την τελική νίκη!

“Αφήνουμε πίσω το παλιό και ξεπερασμένο και χτίζουμε τη νέα σύγχρονη εποχή για τον Δήμο και τους πολίτες”

Σε κλίμα αισιοδοξίας, ενότητας και αποφασιστικότητας για τη δεύτερη μεγάλη μάχη των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή, συγκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η ολομέλεια της “ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για τον Δήμο Ζηρού”.  Ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νικόλαος Καλαντζής και τα μέλη της παράταξης, έκαναν εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Επισήμαναν την επιτυχία της πρώτης θέσης με ποσοστό που αγγίζει το 49%, το οποίο θα αποτελέσει και την αφετηρία για τη νέα νίκη την ερχόμενη Κυριακή.

Τόνισαν επίσης ότι η “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο Ζηρού” απέδειξε ότι είναι η παράταξη της σύνθεσης και της ενότητας, δεν μεταχειρίστηκε αρνητική προπαγάνδα για να προσεταιριστεί ψήφους, δεν είχε κομματική καθοδήγηση ή στήριξη και αποτελεί τη δύναμη τις δημιουργίας και της προόδου για τον τόπο.  

Όπως αναφέρθηκε και από τον Δήμαρχο Ζηρού κ. Νικόλαο Καλαντζή, εν όψει του Β’ γύρου των εκλογών όπου οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τον Δήμαρχο και τη διοίκηση που θα οδηγήσουν τον Δήμο στην επόμενη τετραετία και τη νέα σύγχρονη ψηφιακή εποχή, ο συνδυασμός “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο Ζηρού” απευθύνεται στο σύνολο των πολιτών και διεκδικεί την ψήφο όλων στη βάση του σημαντικού έργου που έχει παραχθεί τα τελευταία πέντε χρόνια, στα όσα έχουν δρομολογηθεί να γίνουν το προσεχή διάστημα και βέβαια στη βάση του προγράμματος του συνδυασμού που είναι πρόγραμμα με όραμα, σχέδιο και δίνει αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο.  

Τέλος ο Δήμαρχος Ζηρού ζήτησε απ’ όλους να βρίσκονται σε εγρήγορση, ώστε να μην πάει χαμένη η τεράστια προσπάθεια που έγινε όλα αυτά τα χρόνια και επιστρέψει ο Δήμος στο παλιό και ξεπερασμένο και σε πρακτικές που αποδοκιμάστηκαν από τους πολίτες, όπως ήταν για παράδειγμα το μεγάλο σκάνδαλο με τους λογαριασμούς της ύδρευσης, αλλά και πολλά άλλα.  

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ