Τετάρτη, 23/09/2020

Φώτης Κουβέλης : Προτεραιότητα η αναβάθμιση της ΑΕΝ Ηπείρου

Την μεγαλύτερη Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού της χώρας μας, η οποία στεγάζεται στην Πρέβεζα , την ΑΕΝ Ηπείρου, επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Φώτης Κουβέλης,συνοδευόμενος από τους ΓΓ του Υπουργείου, Χρήστο Λαμπρίδη και Διονύση Τεμπονέρα και από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Σταμάτη Ράπτη, αντιναύαρχο Λ.Σ..

Ο Υπουργός είχε πολύωρη συνάντηση με την λιμενική διοίκηση και το εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολής με τους οποίους συζήτησε εκτενώς τα  χρόνια προβλήματα που έχουν σχέση με την λειτουργία της σχολής.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Κουβέλης τόνισε πως, επιθυμία αλλά και προτεραιότητα του υπουργείου,  είναι η λύση των προβλημάτων και η αναβάθμιση της σχολής, τόσο σε επίπεδο εκπαιδευτικού προσωπικού, αλλά και σε ζητήματα που αφορούν τον εξοπλισμό της  με τα αναγκαία εκπαιδευτικά υλικά.

Απαντώντας σε ερωτήσεις Δημοσιογράφων ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε πως, δεν υπάρχουν ζητήματα καταβολής μισθών στο εκπαιδευτικό προσωπικό, ενώ αναφορικά με το Λιμάνι της Πρέβεζας σημείωσε πως το Υπουργείο έχει συγκεκριμένο πλάνο το οποίο θα ανακοινωθεί όταν ολοκληρωθούν οι μελέτες που έχουν δρομολογηθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ