Σάββατο, 26/09/2020

Σταύρος Καλαμπόκης – Υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας με την Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου

Γεννήθηκε το 1987 στο θεσπρωτικό Πρέβεζας, όπου ζει και εργάζεται μόνιμα.

Ο Σταύρος Καλαμπόκης είναι απόφοιτος του  τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα την Καλαμάτα και Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Νεότερη και Συγχρονη Ιστορία της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με τίτλο «Η Οικονομική και Κοινωνική Κατάσταση στην Πρέβεζα και στην ευρύτερη περιοχή της την περίοδο 1800-1820 με βάση Ανέκδοτες και Δημοσιευμένες πηγές».

Διατηρεί επιχείρηση (Αρτοποιείο – Ζαχαροπλαστείο) στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης, ενώ έχει εργαστεί στη Περιφέρεια Ηπείρου- Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Θεσπρωτικού με ειδικότητα Π.Ε Διοικητικού.

Είναι Φιλόλογος – Ιστορικός και στα φοιτητικά του έτη εργάστηκε ως συντονιστής στην ταξινόμηση του αρχείου » Αντώνης Σαμαράκης» εκ μέρους του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Μιλάει την Αγγλική γλώσσα και είναι κάτοχος :

  •  πιστοποιητικού ECDL Progress Certificate και Basic I.T. Thematic Certificate.
  •  πιστοποιητικού γραφής και ανάγνωσης Τυφλών Braille.
  • πιστοποιητικού Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης με τίτλο » Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ρομποτικής»

Υπήρξε εκπρόσωπος της φοιτητικής Παράταξης ΔΑΠ Ν.Δ.Φ.Κ και μέλος της ΟΝΝΕΔ, ενώ διετέλεσε Γραμματέας και Υπεύθυνος Εκλογικού Αγώνα της ΔΗΜ.ΤΟ Ζηρού της Νέας Δημοκρατίας.

Στις Περιφερειακές Εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μαϊου 2019, ο Σταύρος Καλαμπόκης είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, με τον Συνδυασμό του Αλέξανδρου Καχριμάνη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου»

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνο : 6976357088

Facebook : Stavros Kalambokis

email : stkalambokis@gmail.com

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ