Σάββατο, 19/09/2020

Ο Πρόεδρος του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Πάργας Δημήτρης Γκίνης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Δημοτική Ενωτική Πορεία και τον Αντώνη Νάστα

Αντώνης Νάστας: "Συνεχίζουμε με όραμα και δύναμη. Συνεχίζουμε ενωμένοι και ανανεωμένοι, ανοιχτοί σε νέα πρόσωπα και πρωτοποριακές ιδέες!"

Τον Πρόεδρο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Πάργας Δημήτρη Γκίνη, καλωσόρισε στον Συνδυασμό του «Δημοτική Ενωτική Πορεία» ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου Υποψήφιος Αντώνης Νάστας, ο οποίος δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας «Δημοτική Ενωτική Πορεία» του Δήμου Πάργας, τον Δημήτρη Γκίνη, που στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πάργας.

Ο Δημήτρης είναι επιχειρηματίας στον χώρο του εμπορίου και Πρόεδρος του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Πάργας. Με εμπειρία, γνώσεις στο αντικείμενό του και πολύ όρεξη να συνεργαστεί μαζί μας και να μοιραστεί τους στόχους και το όραμά μας.

Σχεδιάζουμε το μέλλον και διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν και μας αξίζουν. Γι’ αυτό καλούμε κοντά μας νέους ανθρώπους που επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο μας με ανιδιοτέλεια και αγάπη.

Καλή επιτυχία Δημήτρη!»

Την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου Πάργας ανακοίνωσε με μήνυμα  μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook,  και ο Δημήτρης Γκίνης, ο οποίος  τονίζει :

«Εν όψει τον επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Πάργας Αντώνη Νάστα.

Η υποψηφιότητα μου ήρθε μετά από ώριμη σκεψη και πιστεύω ότι μέσα από την εμπειρία που απέκτησα σαν μέλος του Δ.Σ. της τοπικής κοινότητας Πάργας καθώς και σαν Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πάργας μπορώ να ανταπεξέλθω στις ανάγκες της περιοχής μας και γενικότερα του Δήμου μας.

Ζητώ λοιπόν την στήριξη σας και επίσης εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ