Σάββατο, 15/08/2020

Η σχέση Μητσοτάκη – Κυριάκη και η πολιτική συγκυρία που ευνοεί την Πρέβεζα

Ένα σοβαρό μέτρο σύγκρισης μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών στο Νομό Πρέβεζας, από τα αριστερά ως τα δεξιά, ήταν και εξακολουθεί να είναι, η σχέση που έχει ο κάθε υποψήφιος με τον πρόεδρο του εκάστοτε κόμματος.

Είναι γεγονός και η πρόσφατη πολιτική μας ιστορία, έχει αποδείξει πως, όσοι ανήκουν στην ηγετική ομάδα ενός κόμματος, έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες πολιτικής εξέλιξης, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Είναι γνωστό πως ο Σπύρος Κυριακής διατηρεί διαχρονικά άριστη σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη. Άλλωστε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποτέ δεν έκρυψε την εκτίμηση του στο πρόσωπο του Σπύρου Κυριάκη. Εκτίμηση μάλιστα που τον οδηγεί στη θέση του Υποψηφίου Βουλευτή Πρέβεζας.

Η υποψηφιότητα αυτή έρχεται σε μία πολιτική συγκυρία που αν συνδυαστεί με εκλογή του Σπύρου Κυριάκη, ευνοεί πολύ τον Νομό Πρέβεζας καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η Νέα Δημοκρατία, έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι επόμενη κυβέρνηση. Ένας τέτοιος συνδυασμός πρακτικά σημαίνει πως ο Σπύρος Κυριάκης έχοντας αυτό το σημαντικό προνόμιο, ως Βουλευτής θα μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα για το Νομό, από οποιονδήποτε άλλον.  Βέβαια, αυτό δεν θα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Σπύρος Κυριάκης είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος και επιτυχημένος επιχειρηματίας, με σπουδές, γνώσεις και εμπειρία, όχι μόνο επιχειρηματική αλλά και πολιτική. Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια κρατά μια εξωστρεφή στάση αποδεικνύοντας πως , ανήκει στην γενιά των πολιτικών που ξέρουν να παράξουν πολιτική και δεν φοβούνται να εκφράσουν άποψη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ