Παρασκευή, 25/09/2020

Εν νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Αντώνη Νάστα ο Βαγγέλης Γιάγιας

Αντώνης Νάστας : "Συνεχίζουμε με όραμα και δύναμη. Συνεχίζουμε ενωμένοι και ανανεωμένοι!"

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Φαναρίου ξανά με τον συνδυασμό «Δημοτική Ενωτική Πορεία του Δήμου Πάργας» και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Νάστα, θα είναι ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πάργας Βαγγέλης Γιάγιας.

Ο Δήμαρχος Πάργας και εκ νέου υποψήφιος κ. Αντώνη Νάστας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Βαγγέλη Γιάγια κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

«Συνεχίζουμε με όραμα και δύναμη. Συνεχίζουμε ενωμένοι και ανανεωμένοι!Ο συνδυασμός «Δημοτική Ενωτική Πορεία του Δήμου Πάργας», έχει στελέχη με αξίες, με ικανότητες και με θέληση για δημιουργία και προσφορά.Επιβεβαιώνουμε την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία μας με τον Βαγγέλη Γιάγια, που στις εκλογές της 26ης Μαΐου θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Φαναρίου. Ο Βαγγέλης είναι εργολήπτης ιδιωτικών και δημοσίων έργων και Αντιδήμαρχος του Δήμου Πάργας υπεύθυνος στον τομέα ύδρευσης και καθαριότητας
Με έντονη κοινωνική και επαγγελματική δραστηριότητα και με πολύχρονη ενασχόληση με την Αυτοδιοίκηση, έχει αποδείξει πως διαθέτει τα προσόντα και μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον τόπο μας.
Καλή επιτυχία Βαγγέλη!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ