Φώφη Γεννηματά από την Πρέβεζα : “Ο Τσίπρας έφτιαξε τη Νέα Δεξιά”

Επίθεση στην κυβέρνηση, προσωπικά στον πρωθυπουργό, αλλά και στην Νέα Δημοκρατία, εξαπέλυσε από την Πρέβεζα,η Φώφη Γεννηματά. Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μίλησε στην κατάμεστη από κόσμο Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή κόμματος, στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου και έτυχε θερμότατης υποδοχής από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που είχαν κατακλύσει τους χώρους εντός και εκτός της αίθουσας.

Την Φώφη Γεννηματά προλόγισαν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ στην Πρέβεζα κ. Θεόφιλος Κετίκογλου και ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Δημήτρης Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου στην ομιλία του μεταξύ άλλων απηύθυνε κάλεσμα συμπαράταξης και συμπόρευσης σε όλη την Ήπειρο και τους κατοίκους της, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά “ήρθε η ώρα να ξεβολέψουμε κατεστημένες σχέσεις , γνωριμίες , συμφέροντα και βολέματα.Ήρθε η ώρα να εισάγουμε την αξιοκρατία και την επιβράβευση των προσπαθειών και των επιτευγμάτων.” Μιλώντας για την Πρέβεζας ο κ. Δημητρίου τόνισε πως πρέπει επειγόντως, και είναι άμεση προγραμματική του προτεραιότητα, να εκκινήσουν οι διαδικασίες για την άρση αυτής της κρίσιμης και ιδιότυπης απομόνωσης, που λαμβάνει τη μορφή του αποκλεισμού από την αναπτυξιακή διαδικασία.

Κατά την ομιλία της η Φώφη Γεννηματά, χρησιμοποιώντας «σκληρή» γλώσσα, είπε πως ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε απόγνωση μπροστά στην ήττα και σε παραλήρημα από τον πανικό, ενώ σημείωσε πως «όλο το διάστημα που κυβερνά, στην πραγματικότητα έφτιαξε τη Νέα Δεξιά, με σκληρές αντιλαϊκές πολιτικές και περικοπές». Ειδικότερα, ανέφερε, ότι «κατέστρεψε το Κράτος Πρόνοιας, δέσμευσε τον δημόσιο πλούτο για 99 χρόνια, τα έδωσε όλα στους δανειστές. Ο πιο πρόθυμος σε ό,τι ζήτησαν οι πιο συντηρητικοί κύκλοι της Ευρώπης» και τόνισε πως «η κυβέρνηση Τσίπρα, δεν έχει καμία σχέση με τη Κεντροαριστερά» και έκανε λόγο για πολιτικό και ιδεολογικό αχταρμά.

«Κυβέρνησε με ακροδεξιούς. Κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους κυνηγούς καρέκλας, τους οποίους μαζεύει από παντού. Από την άκρα Δεξιά, τη Δεξιά και τα αζήτητα της Κεντροαριστεράς. Αδειάζει τους βουλευτές του, αφού τους χρησιμοποίησε για να ψηφίσουν τα πάντα, σαν στημένη λεμονόκουπα. Έφτιαξε στην πραγματικότητα μαζί με την καραμανλική συνιστώσα που τον στηρίζει, τη Νέα Δεξιά και τώρα που είναι σε απελπισία ψάχνει έναν προσωπείο για να διαχειριστεί την επόμενη μέρα. Κατάχρηση της εξουσίας και καθεστωτισμός: αυτό είναι το ύφος και ήθος της κυβέρνησης Τσίπρα. Δεν έχει καμία σχέση με την Κεντροαριστερά. Πρόκειται για ένα πολιτικό και ιδεολογικό αχταρμά που «χτυπάει» τον ελληνικό λαό και διαλύει τη χώρα. Όμως ότι και να κάνει, η Κυβέρνηση του πλησιάζει το τέλος της και έρχεται η ώρα της κρίσης. ΣΥΡΙΖΑ και προοδευτική συμμαχία είναι το τελευταίο ανέκδοτο.Ο κ. Τσίπρας θα κριθεί από τα έργα και τις ημέρες του. Με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα εθνικά θέματα υποχωρούν , η Δημοκρατία είναι σε κίνδυνο».

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, αναφερόμενη στο μέτωπο της Οικονομίας, υποστήριξε ότι «η ζημιά από τη διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεπερνά τα 200 δις, ενώ 20 δις χάθηκαν στην ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών που πέρασαν σε ξένα χέρια και πρόσθεσε πως «η ανάπτυξη καρκινοβατεί, οι φόροι πνίγουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις».

Παράλληλα μιλώντας για την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, είπε μεταξύ άλλων πως η κυβέρνηση διέλυσε το ΕΣΥ, ότι τα Νοσοκομεία έχουν φτάσει στο κόκκινο, οι έμμεσοι φόροι γονατίζουν τους πιο αδύναμους, για να συμπληρώσει: «Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπρέπεια των εργαζομένων, των άνεργων, των συνταξιούχων».

Η Φώφη Γεννηματά έστρεψε τα βέλη της και στη ΝΔ για την οποία τόνισε πως εκφράζει και σήμερα ό,τι πιο συντηρητικό και οπισθοδρομικό για τον τόπο.

«Δεν είναι λύση η επιστροφή της δεξιάς. Η χώρα δεν έχει ανάγκη αποδοκιμάζοντας τον απερχόμενο Πρωθυπουργό να επιλέξει έναν επίδοξο αντικαταστάτη του, που δεν έχει ουσιαστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης και εξόδου από την κρίση. Που προσδοκά να ολοκληρώσει τις συμφωνίες υποταγής η σημερινή κυβέρνηση, για να καθίσει αναπαυτικά πάνω σ’ αυτές και να διαχειριστεί τα πράγματα.

Δεν είναι ο κ. Μητσοτάκη και η ΝΔ οι «σωτήρες» απέναντι στα δεινά που προξενεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι οι ίδιοι που βάφτισαν «επανίδρυση» την διάλυση του κράτους. Είναι οι ίδιοι που αποσάρθρωσαν την Ελληνική Οικονομία λίγα χρόνια μετά το απόγειο της και με την καταστροφική πολιτική της περιόδου Καραμανλή οδήγησαν στην κρίση και τα Μνημόνια. Για μας η ΝΔ είναι ο πολιτικός και ιδεολογικός αντίπαλος μην το ξεχνάμε» τόνισε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της η κ. Γεννήματα, υπογράμμισε πως το κόμμα της, είναι πραγματικά προοδευτική δύναμη, που στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. «Να ξεμπερδεύουμε με το παλιό του ΣΥΡΙΖΑ, να ξεμπερδεύουμε με την δεξιά πολιτική από την fake αριστερά. Να γίνει ξανά ισχυρό το μέτωπο απέναντι στην δεξιά της ΝΔ, να γίνει και πάλι κυρίαρχο το δίλημμα “Πρόοδος ή Συντήρηση”».

Μετά το πέρας της ομιλίας της ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Δημητρίου παρουσίασε τους πρώτους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης του στην περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας.

Ακολουθεί η Παρουσίαση των πρώτων Υποψηφίων της Παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» για την Π.Ε. Πρέβεζας

  1. ΓΙΑΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Ελεύθερος Επαγγελματίας, είναι Β’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας, έχει διατελέσει  Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας.
  2. Ζήση Παναγιώτα – Μαρία του Ευαγγέλου, Αποφοίτησε από το τμήμα Αισθητικής ΕΠΑΣ και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει διατελέσει Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και σήμερα είναι εκπρόσωπος Εργατικού Κέντρου και μέλος του σωματείου Εμποροϋπαλλήλων.
  3. ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), και έχει εργαστεί ως ανώτερο στέλεχος πωλήσεων με μακρά θητεία επί 22 συναπτά έτη σε πολυεθνική εταιρεία στην περιφέρεια Ηπείρου-Επτανήσων. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται σε ελληνική αμιγώς εταιρεία στο χώρο των αναψυκτικών και των ποτών ως προϊστάμενος πωλήσεων.
  4. ΣΥΓΚΟΥΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Σπυρίδωνα, Απόφοιτη του Αμερικανικού κολλεγίου Deree College στην Αθήνα με σπουδές στο τομέα του marketing management,   και διοίκηση μικρών επιχειρήσεων στο Κings College of London και στο Guildhall University. Τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση πώλησης ετοίμων ενδυμάτων στην Πρέβεζα.
  5. ΤΣΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΚΗΣ), Εργάζεται ως Διευθυντής Οδοντιατρικής του ΕΣΥ στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου, έχει διατελέσει Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, έχει διατελέσει Διοικητής στο Νοσοκομείο Πρεβέζης και έχει διατελέσει Γραμματέας Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Πρεβέζης.  
  6. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, Εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας στην πόλη της Πρέβεζας. Αποφοίτησε από τη Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης. Κατά τα φοιτητικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση με την ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου Κρήτης επί 5 συναπτά έτη. Είναι Διαιτητής Ποδοσφαίρου (FOOTBALL LEAGUE) κ υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Πρέβεζας. Τέλος, ήταν Υποψήφιος Βουλευτής νομού Πρέβεζας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις βουλευτικές εκλογές του 2015.

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites