Τρίτη, 28/01/2020

Τον ήθελαν όλοι εκείνος όμως διάλεξε «Δημοτική Ανατροπή»!

Οι πληροφορίες λένε, ότι οι περισσότεροι συνδυασμοί ήθελαν να τον έχουν στο δυναμικό τους. Κάποιοι βέβαια που τον είχαν τον έχασαν …

Ο Τάσος Πουρναρόπουλος πριν από μερικά χρόνια, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Hunter της Νέας Υόρκης, πήρε την μεγάλη απόφαση να γυρίσει στην πατρίδα του που τόσο αγαπά, την Πρέβεζα και να συνεχίσει στα χνάρια του πατέρα του Κίμωνα, αναλαμβάνοντας μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις της πόλης, με έτος ίδρυσης το 1960.

Δεν έμεινε όμως εκεί! Η αγάπη του για την Πρέβεζα τον οδήγησε στην ενασχόληση του με τα κοινά. Έτσι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, δοκίμασε για πρώτη φορά να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, θέτοντας υποψηφιότητας για τοπικός σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας, όπου και εκλέχθηκε.
Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ο Τάσος Πουρναρόπουλος δηλώνει παρών και συστρατεύεται ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας στο πλευρό του Βαγγέλη Ροπόκη, με τον οποίο γνωρίζονται χρόνια, σαν συνάδελφοι ελεύθεροι επαγγελματίες και με κοινούς αγώνες στο Επιμελητήριο και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Δηλώνει παρών γιατί όπως αναφέρει ο ίδιος στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, θέλει να βάλει ένα λιθαράκι για την πόλη μας και για το μέλλον των παιδιών μας.
Δηλώνει παρών για μια Πρέβεζα με όραμα και προοπτική μπροστά στις μεγάλες εξελίξεις και προκλήσεις.
Στον δύσκολο αυτόν αγώνα αλλά και στην ελπίδα και αγωνία για την πόλη μας, ο Τάσος Πουρναρόπουλος δηλώνει παρών και στηρίζει έναν ελεύθερο επαγγελματία που, όπως τονίζει, πονάει αυτή τη πόλη και με τον οποίο έχουν τα ίδια οράματα και πεποιθήσεις.
Δηλώνει παρών «δίπλα στον πιο έμπειρο σε θέματα αυτοδιοίκησης και επιμελητηρίου. Γιατί έχει τη γνώση και την πείρα να ενώσει τους βασικούς πυλώνες αυτής της πόλης»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ