Ένα σημαντικό δώρο για το Νοσοκομείο Πρέβεζας

Με ένα μόνιτορ ζωτικών παραμέτρων εξοπλίστηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας. Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός που παρέλαβε σήμερα η διοίκηση του Νοσοκομείου, είναι δωρεά του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “Καλλιπάτειρα”.

Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου, ο Διοικητής κ. Μίλτος Παππάς ευχαρίστησε το Σωματείο αλλά και προσωπικά την συντονίστρια του κα Κατερίνα Μπότσιου, για την ευαισθησία που δείχνουν σε θέματα υγείας. Επίσης εξέφρασε την ικανοποίηση της διοίκησης για το γεγονός ότι, η ίδια έσκυψε πάνω από τα προβλήματα του Νοσοκομείου, τα προσέγγισε και προσπάθησε να δώσει μία τόσο όμορφη λύση, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα του μόνιτορ που πλέον ανήκει και θα εξυπηρετεί την χειρουργική κλινική.

Από την πλευρά της η συντονίστρια του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “Καλλιπάτειρα” στην Ήπειρο κ. Κατερίνα Μπότσιου, ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες – μέλη του Σωματείου στην Πρέβεζα, για την βοήθεια που προσφέρουν και μεταξύ άλλων είπε   “Το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι τα λόγια είναι πάρα πολύ φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα που βιώνουμε ημέρες σαν και αυτές. Είμαι πολύ φρέσκια στο κομμάτι του σωματείου. Δύο χρόνια δεν θεωρούνται πολλά και στην Πρέβεζα διανύουμε τον πρώτο γεμάτο μας χρόνο. Ήδη είμαστε στο δεύτερο έργο μας και ότι αφορά το Νοσοκομείο την υγεία θέλουμε να είμαστε πάντοτε όσο μπορούμε πιο κοντά στους ανθρώπους και να βοηθάμε τις περιοχές. Μέλημα μου τα δύο αυτά χρόνια ήταν να βοηθήσουμε τα νοσοκομεία. Όπως ξεκινήσαμε από τα Γιάννενα, στην Άρτα ήδη βοηθήσαμε δύο κλινικές στο Δημόσιο Νοσοκομείο. Το πρώτο μας ξεκίνημα στην Πρέβεζα γίνεται με την χειρουργική κλινική. Εύχομαι να μπορέσουμε στο μέλλον και άμεσα να κάνουμε ακόμα περισσότερα και μεγαλύτερα πράγματα.”

Ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Επαμεινώνδας Λέκκας με την σειρά του ευχαρίστησε και εκείνος την κ. Μπότσιου για την Δωρεά του μόνιτορ, ενώ στο τέλος της τελετής παράδοσης έγινε μια μικρή παρουσίαση των λειτουργιών του μόνιτορ.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενισχύεται με τακτικό προσωπικό το Νοσοκομείο Πρέβεζας

22/01/2021, 8:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

22/01/2021, 8:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού για τον Δημήτριο Κίτσιο

22/01/2021, 7:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας

22/01/2021, 7:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας : 120 δόσεις για χρέη από δάνεια με εγγυήσεις του Δημοσίου

22/01/2021, 7:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση Γεωργάκου – Βορίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών

22/01/2021, 7:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites