Τρίτη, 29/09/2020

Υποψήφια Βουλευτής Πρέβεζας με την Νέα Δημοκρατία η Σέβη Κονταξη; ; ;

Έτος εκλογών το 2019 και οι μηχανές στην Νέα Δημοκρατία έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν για τα καλά. Πριν από λίγες ημέρες  ανακοινώθηκαν τα πρώτα 50 ονόματα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος, σε διάφορους Νομούς της χώρας μας. Ανάμεσα σε αυτούς του Νομούς όμως δεν ήταν αυτός της Πρέβεζας.

Οι πληροφορίες θέλουν το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να έχει καταλήξει στα 3 από τα 4 πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την μία από τις δύο βουλευτικές έδρες του Νομού μας.

Δεδομένη είναι η υποψηφιότητα του νυν Βουλευτή κ. Στέργιου Γιαννάκη, ενώ επίσης δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η υποψηφιότητα του πολύ στενού φίλου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σπύρου Κυριάκη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν μεγάλα Αθηναϊκά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, όπως το dikaiologitika.gr, η γυναίκα που θα συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό Πρέβεζας θα είναι η Σέβη Κονταξή.

Η Σέβη Κονταξή ήταν υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Καχριμάνη το 2014. Γεννήθηκε στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών και τελειόφοιτη μεταπτυχιακού προγράμματος του τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Σήμερα είναι στέλεχος της διαχειριστικής ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην Π.Ε. Πρέβεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ