Το Netflix στρέφει το βλέμμα στην Ελλάδα

Με τον εκπρόσωπο του Netflix, Rajiv Dalal, υπεύθυνο διεθνών παραγωγών και επενδύσεων του αμερικάνικου κολοσσού της steaming βιομηχανίας του θεάματος συναντήθηκε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Πάνος Κουάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) αλλά και η Βένια Βέργου, διευθύντρια στο Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας ενώ έκδηλη ήταν η πρόθεση του αμερικάνικης πλατφόρμας για νέες παραγωγές και εμπλουτισμό του ήδη υπάρχοντος περιεχομένου της. Η μεγάλη δημοτικότητα του Netflix, με 140 εκ. περίπου συνδρομητές ανά τον κόσμο, η στροφή προς τις ευρωπαϊκές παραγωγές αλλά και οι επενδύσεις ύψους πάνω από 13 δις για το 2018 σε παραγωγές οι οποίες διεκδικούν ακόμα και διεθνείς διακρίσεις, τοποθετούν το Netflix στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας βιομηχανίας και ένα σημαντικό εταίρο για την ανάπτυξη της εγχώριας οπτικοακουστικής βιομηχανίας.

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Πως αμείβεται η ημέρα του Αγίου Πνεύματος

31/05/2023, 10:38 πμ

ΕΛΛΑΔΑ

Από σήμερα οι αιτήσεις για 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού

30/05/2023, 10:31 πμ

ΕΛΛΑΔΑ

Τεχνική εταιρεία ζητά να προσλάβει ηλεκτρολόγους τεχνίτες και βοηθούς για εργασία

24/04/2023, 2:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γεώργιος Δούβαλης νέος υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας

19/03/2023, 6:12 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites