Το Νοσοκομείο Πρέβεζας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και βράβευσε τους γιατρούς Τζώρτζη Χασεμάκη και Παντελή Νέσερη

Δύο γιατρούς που επί σειρά ετών πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας βράβευσε κάτω από θερμά χειροκροτήματα , η Διοίκηση, κατά την διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Πρόκειται για τους κ.κ.  Τζώρτζη Χασεμάκη  και  Παντελή Νέσερη, οι οποίοι πρόσφατα αποχώρησαν από την υπηρεσία τους λόγω συμπλήρωσης του ορίου ηλικίας.

Μιλώντας στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Μίλτος Παππάς αναφέρθηκε στις μελλοντικές παρεμβάσεις ,που θα αναβαθμίσουν κατά πολύ τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης. Συγκεκριμένα,  την επόμενη εβδομάδα θα δημοπρατηθεί ο νέος  Αξονικός τομογράφος των 16 τομών, για το νοσοκομείο Πρέβεζας. Με την αμέριστη στήριξη του τμήματος των Ακτινολόγων και την εμπειρία τους, ο διοικητής του νοσοκομείου εκτίμησε ότι ο νέος αξονικός τομογράφος θα αξιοποιηθεί στο έπακρο και εξήγησε ότι αναφορικά με τον υπόλοιπο υλικοτεχνικό εξοπλισμό όπως το CARM, ο καρδιολογικός υπέρηχος, τη λαμπαροσκοπική κολώνα των χειρούργων, τα οκτώ νέα μηχανήματα του νεφρού υπάρχει θετική εισήγηση.

Τον προσεχή Μάιο αναμένεται να ξεκινήσει και η κτιριακή αναβάθμιση του νοσοκομείου η οποία μετά από πρόταση της διοίκησης, έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «ELENA», ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για τον εκσυγχρονισμό της κουζίνας με προϋπολογισμό 119 χιλιάδες ευρώ. Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό, είναι σε προκήρυξη τη δεδομένη χρονική στιγμή θέση γυναικολόγου , θέση γαστρεντερολόγου και θέση παθολόγου Α, ενώ τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους αναμένεται να προκηρυχθούν θέσεις Μικροβιολόγου,  Παθολόγου Β, Πνευμονολόγου και παιδιάτρου. Ταυτόχρονα τόνισε ο κ. Παππάς ,γίνονται σημαντικές προσπάθειες από πλευράς διοίκησης  για έναν επιπλέον καρδιολόγο και αναισθησιολόγο

Στη συνέχεια ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας καλωσόρισε το Διευθυντή του Νευφρολογικού Τμήματος κ. Βασίλη Μποσιώλη ο οποίος ήρθε από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο νοσοκομείο Πρέβεζας. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η ανανέωση της κ. Ευαγγέλου με θητεία τριών ετών, όπως και της γυναικολόγου της κ. Καλαμπόκη. «Να δημιουργήσουμε μια κλινική με τρεις γυναικολόγους, να δημιουργήσουμε μια κλινική με τρεις νεφρολόγους, για να έχουμε καλύτερη υπηρεσία. Μεγάλη μας επιτυχία ως νοσοκομείο είναι η εισρροή νέων, ειδικευόμενων  γιατρών, είναι πολύ ευχάριστο συναίσθημα να επιλέγουν νέοι άνθρωποι το νοσοκομείο μας, για να κάνουν την εδικότητά τους» τόνισε μεταξύ άλλων ο διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σκληρά μέτρα κατά της λειψυδρίας ετοιμάζει η ΔΕΥΑ

05/06/2025, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μήνυση σε βάρος της Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου καταθέτει ο Νίκος Τζίμας

05/06/2025, 10:44 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πάτωσαν στην αξιολόγηση οι Δήμοι Πάργας, Πρέβεζας και Ζηρού

05/06/2025, 10:15 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ποδηλατάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας: Μια Γιορτή Χαράς και Συμμετοχής

19/05/2025, 11:48 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ακύρωση Σχολικών Αγώνων στην Πρέβεζα λόγω έλλειψης χρηματοδότησης

15/05/2025, 10:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δικαίωση Πολίτη (ΑΜΕΑ) από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για Μη Πρόσληψή του μέσω ΔΥΠΑ στο Δήμο Πρέβεζας

15/05/2025, 9:53 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας συμμετείχαν στο 14ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

15/05/2025, 9:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι Ξενώνες στρατού στα κενά στρατόπεδα της Πρέβεζας και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας …

15/05/2025, 6:17 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites