Τίτλοι τέλους για το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Δώρισε τα φάρμακα και τον εξοπλισμό στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Πρέβεζας

Η Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Πρέβεζας , με ανακοίνωση τους, ευχαριστούν θερμά το Ιατρείο – Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την σπουδαία δωρεά του σε φάρμακα, υγειονομικό υλικό και ιδιαίτερα για τον εξοπλισμό σε έπιπλα – ράφια φαρμακείου .
Η σημαντική αυτή δωρεά,  όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση, θα συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ανασφάλιστων και άπορων συνανθρώπων μας, που επισκέπτονται καθημερινά την Δομή.

Στο άκουσμα της είδησης για το κλείσιμο του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας, ένα από τα ιδρυτικά του μέλη, ο καρδιολόγος Νίκος Λιβιεράτος, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Το κοινωνικό ιατρείο Πρέβεζας μετά από επτά χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας έκλεισε, μάλλον άδοξα.
Ήταν αξιοσημείωτη η προσφορά του στην τοπική κοινωνία και στους Ελληνες και στους μετανάστες σε όλη την περίοδο της κρίσης των μνημονίων τα οποία βέβαια δεν έχουν τελειώσει όπως και η ανθρωπιστική κρίση.
Αλλά για μία αυτόνομη ,εθελοντική μονάδα όπως είναι το κοινωνικό ιατρείο Πρέβεζας για να λειτουργεί χρειάζεται συνεχή προσφορά. Χρειάζεται ανανέωση των εθελοντών, θέλει μία συνεχή βοήθεια και χρηματική και σε φάρμακα των συμπολιτών μας ,των συλλόγων της πόλης και του δήμου.
Θέλει μια ανοιχτή αγκαλιά, ανοιχτό ,αντίδογματικό μυαλό και πραγματικά δημοκρατικές λειτουργίες από τους συμμετέχοντες. Πράγματα που δυστυχώς δεν μπόρεσε να τα εξασφαλίσει .Παρ όλα αυτά θα μπορούσε να βγήκε μία ανακοίνωση από τη συλλογικότητα για τoν τερματισμό της λειτουργίας του ,για να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν και να εξηγεί λόγους για τους οποίους κλείνει. Ως ιατρός ιδρυτικό μέλος του ΙΚΑΠ ,με σημαντική προσφορά αυτά τα χρόνια, την περιμένω.”

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Σύλλογος “Δύναμη” ζητά τη δημιουργία κέντρων ημερήσιας φροντίδας και ξενώνα φιλοξενίας παιδιών και ενηλίκων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

03/12/2020, 12:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Παράταση στις δόσεις ρυθμίσεων επιχειρήσεων και εργοδοτών για τις οποίες είχε χορηγηθεί παράταση προθεσμίας καταβολής στο πλαίσιο των μέτρων COVID-19.

03/12/2020, 12:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα Κέντρα Υγείας του Καναλακίου και της Πάργας επισκέφθηκε ο Βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας

03/12/2020, 11:59 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μήνυμα Δήμου Πρέβεζας για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

03/12/2020, 11:25 πμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα νέα κρούσματα Κορωνοϊου στην Ήπειρο -Στα Γιάννενα και την Πρέβεζα εντοπίστηκαν τα περισσότερα

02/12/2020, 6:17 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τις Υγειονομικές Δομές της Πρέβεζας επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κώστας Μπάρκας

02/12/2020, 1:39 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites