Παρασκευή, 18/09/2020

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη με την Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Η συνεργασία και ο σωστός προγραμματισμός “κλειδί” για την προστασία των πολιτών.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη , πραγματοποίησαν σήμερα ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αθανάσιος Μικρούλης και ο υποδιοικητής Απόστολος Κουτσούκης.
Η συνάντηση επικεντρώθηκε στο θέμα της πολιτικής προστασίας και της επικείμενης αντιπυρικής περιόδου ενώ δόθηκε έμφαση στο ζήτημα της συνεργασίας με τον Δήμο και τις υπηρεσίες του.
Οπως τονίστηκε και από τις δύο πλευρές, ο φετινός χειμώνας παρότι ήταν δύσκολος από πλευράς καιρικών φαινομένων δεν προκάλεσε ιδιαίτερα προβλήματα στην πόλη , ωστόσο η επιφυλακή συνεχίζεται δεδομένου ότι η χειμερινή περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμη.
Επόμενο “στοίχημα” για τις υπηρεσίες είναι η αντιπυρική περίοδος και η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη έτσι ώστε με την έναρξή της όλα να είναι έτοιμα για την έγκαιρη αντιμετώπιση των καταστάσεων που θα προκύψουν.
Τόσο ο κ.Μπαϊλης όσο και οι κύριοι Μικρούλης και Κουτσούκης τέλος εξέφρασαν την πεποίθηση ότι με την συνεργασία και τον σωστό προγραμματισμό θα επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε ότι αφορά κυρίως στην προστασία της ανθρώπινης ζωής , του περιβάλλοντος και των περιουσιών των πολιτών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ