Εικόνα διάλυσης στη παράταξη Μπαϊλη – Υπαρκτό το ενδεχόμενο να μην διεκδικήσει νέα θητεία

Βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και εδώ και αρκετό διάστημα έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο. Αν γράφαμε αυτές τις γραμμές λίγες εβδομάδες  πιο πριν σίγουρα δεν θα πιστεύαμε ότι, υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα, ο νυν Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης, να μην διεκδικήσει και τρίτη θητεία . Άλλωστε και ο ίδιος , σε όποιο τον ρωτούσε, δήλωνε ξεκάθαρα πως θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος. Μάλιστα αυτό το διάστημα που διανύουμε αναμενόταν και η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, με … ανανεωμένο όπως ο ίδιος διέρρεε ψηφοδέλτιο.

Τι άλλαξε όμως από τότε μέχρι σήμερα;

Μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, ήρθαν τα πάνω κάτω για τον Δήμαρχο Πρέβεζας. Τα πρώτα σημάδια αποσύνθεσης της παράταξης του φάνηκαν πολύ νωρίς με την ανεξαρτητοποίηση του Βαγγέλη Ροπόκη και κορυφώθηκαν με την πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση της Παρθενίας Καζάκου, η οποία εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πίεζε έντονα την Δημοτική Αρχή, για το θέμα του Λιμανιού της Πρέβεζας. Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης, ήταν η παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας κ. Ευάγγελου Συγκούνα, ο οποίος φαίνεται να πλήρωσε εκείνος το τίμημα της κακής πολιτικής, που ακολούθησε συνολικά η Δημοτική Αρχή στο θέμα του Εμπορικού και του Τουριστικού Λιμένα,.  Αποκορύφωμα αυτής της κακής πολιτικής ήταν η πρόσφατη τοποθέτηση του Δημάρχου Πρέβεζας στο τελευταίο θυελλώδες Δημοτικό Συμβούλιο, όπου έκανε αναφορά για υποβάθμιση του Εμπορικού Λιμένα. Αυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων και να ξεκινήσει πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στους επαγγελματίες του εμπορικού λιμένα και τον ίδιο τον Δήμαρχο.

Το τελευταίο διάστημα η παράταξη του κ. Μπαϊλη παρουσιάζει εικόνα διάλυσης, καθώς φαίνεται να έχει απολέσει τα όποια συγκριτικά της πλεονεκτήματα και αυτό κάνει πιο υπαρκτό από ποτέ το ενδεχόμενο ο κ. Μπαϊλης να μην διεκδικήσει εκ νέου το Δημαρχιακό θώκο. Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για τον κ. Μπαϊλη, αφού θα ακολουθήσει ένα πολύ δυνατό δημοτικό συμβούλιο με κεντρικό θέμα συζήτησης, το Λιμάνι και η έκβαση αυτού θα κρίνει και τον μέλλον της παράταξης του …

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Ήπειρος συγκεντρώνει τον υψηλότερο δείκτη ικανοποίησης από όλες τις Περιφέρειες της Ηπειρωτικής Ελλάδας

04/10/2022, 12:24 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η “Θυσία” στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας στην Πρέβεζα

04/10/2022, 12:16 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με αθλητικές δραστηριότητες γιόρτασε το 2ο ΓΕ.Λ Πρέβεζας την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

04/10/2022, 11:27 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Ξεκίνησε η δεύτερη φάση εφαρμογής με την υποβολή του εντύπου Ε4 στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ

04/10/2022, 10:35 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Την μνήμη του Άγιου Θωμά του Αποστόλου τιμά στις 6 Οκτωβρίου ο Άγιος Θωμάς

04/10/2022, 10:31 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ολοκληρώθηκε το 27ο Πανελλήνιο Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσαναίων

03/10/2022, 2:55 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites