Τρίτη, 18/02/2020

Τα προβλήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας στο «τραπέζι» της συζήτησης …

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας Ταξίαρχο Πάρι Νίκου, είχε σήμερα Πέμπτη 03 Ιανουαρίου το πρωί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πρέβεζας. Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και το προεδρείο της ένωσης  πέραν του εθιμοτυπικού συζήτησε με τον Αστυνομική Διευθυντή για σημαντικά θέματα που απασχολούν την Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ζητώντας την συνδρομή και του ιδίου για την επίλυσή τους. Επιπρόσθετα τονίστηκε ότι ο δρόμος της Διοίκησης με τις Συνδικαλίστηκες Ενώσεις είναι παράλληλος και η σωστή κατεύθυνση στην διαχείριση των προβλημάτων προς όφελος των συναδέλφων επιτυγχάνεται προωθώντας τον διάλογο και την συνεργασία
Ο κ. Νίκου κατανοώντας και γνωρίζοντας πολλά από τα προβλήματα που συζητήθηκαν, ζήτησε να υπάρχει αγαστή συνεργασία των δυο πλευρών και δεσμεύτηκε πως οπού μπορεί θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια επίλυσής τους.
Από την πλευρά της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, διαβεβαιώνει όλο το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, ότι θα συνεχίσει δυναμικά να προβάλει και να αγωνίζεται για την εξεύρεση ουσιαστικών λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ